![]() |
Çocuğumu öldürsem cennete gider mi?
Aklıma birdenbire bir soru takıldı. Takıldığı gibi de yazıyorum. Çok feci saçmalamış olabilirim o yüzden. Kusura bakmayın.
İslamiyette karşılığı var mı bilmiyorum ama genel inanışa göre çocuklar doğruca cennete gider öyle değil mi? Bu durumda ben çocuğum daha reşit olmadan onu öldürürsem cennete gidecektir. Peki ben günaha girecek miyim bu durumda? Çocuğumu sevdiğim için onun cennete gitmesini sağladım ve iyi bir şey yaptım ama öte yandan birini öldürdüm. Ne olacak benim durumum? Dine inanıyor olsaydım. Çocuk yapıp öldürürdüm paso. Onlara güzel bir gelecek verirdim bu yolla. Cehenneme gidecek olmak ta pek sorun olmazdı. İçim rahat olurdu yani.. *:wink: * Hoş, cennet pek açmaz beni gerçi. Sıkıcı olmalı.. :D |
Re: Çocuğumu öldürsem cennete gider mi?
Sevgili hshtanrı,
Yüzyıllardır içimize pekiştirilen saçma adabın sonucudur bu; onun için kafanı takma! Hoş geldin... |
yok zaten çok kafamı taktığımdan değil. Bir başka başlık vardı 18 yaşında genç vaaz sonucu kendini öldürdü diye. Onu okuyunca aklıma geldi. Buna inanan bir baba da çocuğunu öldürebilir diye. Pek mümkün görünüyor..
|
İslamda her sorunun cevabı vardır.
Çocuğu öldürmen günahtır. Saçmalamdınız. Böyle soruları şu anda Müslümanlarda soruyor. Onun için mahvoluyoruz. Beyefendi size bir tavsiye vereyim. Müslüman olmayanların çocuklarının rivayetlerde araf denilen bir yere gideceği geçer. Orası cehennemden iyidir. Siz gene paso yapın öldürün bari yavrucaklar sizin eğitiminizle cehenneme gitmesin. :D *:D *:D *:D *:) Teşekkürler efendim |
Sevgili(veya sevgisiz) ebeladl,
* *Kız çocuğun olursa(ya da varsa) ona gılmanları anlat. Cennette gılmanların onu ne kadar mutlu edeceğini anlat. Erkek olursa, turuncu memeli(tomurcuklanmış) hurileri anlat. Hep beraber cennetin keyfini çıkarın. * *Genellikle aileler tarafından çocuklara bir fikrin doğru olabileceği gibi; fikrin *yanlış, *bunun *tam *zıttının *da *doğru *olabileceği *öğretilmez. Müslümanlar kesinlikle bu kategoridedir. Çünkü taptıkları kitapta Allahları her ayete "şüphesiz" kelimesi ile başlamıştır. Çünkü, Allahları(!) bile ne kadar saçma bir kitap yazdığının farkındadır. * *Hadi kız çocuklarınıza koca penisli gılmanları; erkek çocuklarınıza yeni ergen olmuş hurileri anlatın. Ne duruyorsunuz? |
Müslüman olmayanların çocuklarının rivayetlerde araf denilen bir yere gideceği geçer.
Yani çocuğumun nereye gideceğine ben karar verebiliyorum. Müslüman olup çocuğumu öldürürsem cennete gidecek, bir ateist olarak öldürürsem arafa gidecek. Peki çocuğun ne kabahati var ki cennete değil de arafa gidiyor? |
Zelzeleci,yazdıklarını bir aydına yakıştıramadım.Bir insan ne kadar inançsız olursa olsun mutlaka çevresinde inançlı,hatta ibadetini tam yapan yakınları,sevdikleri olabilir.Sense bunlara ,kız çocuklarına KOCA PENİSLİ GILMANLARI *anlatmalarını öneriyorsun.Kimin çocuğu olursa olsun,bir kız çocuğunun böyle misal olması vicdan sahiplerini üzer.Seninde inançlı yakınların olduğu gibi bunların kız çocuklarıda olabilir.
* * Ayrica ben gılman duydum ama,ilk defa duyuyorum bu KOCA PENİSLİ GILMANLARI.Yoksa bunlar senin fantezilerinmi.Fantezilerini hayallerinde yaşa,etrafa duyurma., * * *Esenkal.. |
Bence soru saçma..
Çünkü hiç kimse cennete gitmesi için bile çocuğunu öldüremez.Eğer öldürürse bunu çocuğu cennete gitsin diye yapmaz ruh hastası olduğundan yapar. |
Evet.. Kimse çocuğunu öldürmez. Öldürenin de psikolojik sorunları vardır zaten. Ama zaten bu bir senaryo. Ama cennete ve dini öğretilere gerçekten inanan biri bu senaryoyu gerçeğe dönüştürebilir.
edit: yanlış anlaşılmasın. Dönüştürebilir dedim. Daha spesifik bir durum. Bütün inananlar böyle yapar diye bir anlam vermeye çalışmıyorum. ama öğretiler buna imkan sağlıyor gibi. |
arkadaşlar kusura bakmatın ama çok saçma bir konu ve gereksiz bir kısır döngü oluşturulmuş bence daha fazla uzatmayın
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:11 . |