![]() |
Bugün Allah için ne yaptın?
ben merak ediyorum
allah için bi şeyler yapan veya yapmaya çalışanlar varsa neden ve niçinlerini yazabilirlerbi... dün bi arkadaş benı hacı hoca sandıda bu soruyu sordu... geyik galiba sadece anlayamadım ama.... |
Re: Bugün Allah için ne yaptın?
Ben bugün Allah için evdeki çöpleri sokaktaki çöp bidonuna attım. Ayrıca yemek yedim. Sonra internette sörf yaptım.Biraz oyun oynadım.Sokakta terkedilmiş yavru kediler var onlara süt taşıdım.Evdeki kuşun kafesini temizledim.PC ye ram taktım.Sonra gideceğim üniversiteyi araştırdım. Bu kadar *:roll: *:idea: *:roll:
|
Alıntı:
Bir büyüğün olaraktan :wink: |
Sorunuz; kendi içinde mantık yanlışları olan bir sorudur.
Cevaplanamaz. |
Allah'ın bizim yaptığımız hiçbir şeye ihtiyacı yoktur.
|
Alıntı:
Sevgili mhmmd, Asıl mantıksız olan ve Kuran'daki ifadelerle çelişen aşağıdaki açıklamadır... Alıntı:
|
Sozde Allah'in bize ihtiyaci yok, ama asil olan Allah'in kendine guveninin sifir oldugu ve assagilik kompleksine sahip oldugudur. Surekli ovulmek istenen, pohpohlanmak istenen tanri, ihtiyaci olmasaydi bizi yaratmazdi. Hemde ne ihtiyaci var, cay kahve getirmek degil dalkavukluk. Islam'in tanrisinin gozunde biz sadece dalkavukluk yapmak icin programlanmisiz ve bu bir ihtiyactir. Simdi ikinci meseleye gelelim, tanrinin sozunun dogruluguna. Bence Islam'in tanrisi bu kadar kendine guvensiz ve pohpohlanmaya muhtac ise, sik sik gucu hakkinda yalan soylemesi dogal cunku bunu yaparak kendini daha iyi hissedecektir. Zaten Kuran'da kendini bu kadar ovmesinin sebebi budur. En guvenilmez ve yalanci insanlar soze, "ben yalani hic sevmem" "ben durustum" gibi sozlerle baslarlar.
|
Sn. respendial,
Tezinizi, yazınız ile çürüttünüz. Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
Atatürk'ün övülmeye,pohpohlanmaya ihtiyacı var mı?Yoksa bütün bu övgüler,pohpohlamalar Atatürkçü bir nesil yetiştirme sisteminin bir parçası mı?
|
Allahin Insanlar ici neler yapmadigini siralayalim isterseniz
Yine acliktan ölenler oldu Kanserden vb.caresiz hastaliklardan ölenler Suya düsüp bogulanlar Cöp bidonundan yiyecek arayan cocuklar Cocugu ölenler Her tür doga felaketlerinden ölenler Siralama böyle sayfalarca devam edip gidebilir. Allah bizim icin bugün ne yapti? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:58 . |