Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TAMAMEN SAÇMA (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=488)

HYB 25-04-2005 22:02

TAMAMEN SAÇMA

Arkadaşlar ben bu siteyi beğenmedim Allah Allah birileri çıkmış insanların inanclarına çomak sokmak için bu siteyim yapmış saçmalıktan başka bir şey değil tamamen yalan asılsın aslı olmayan ve bir kaç kişinin kafasından uydurma bu yazılar kimseler boşuna inanmasın

25-04-2005 22:13

Re: TAMAMEN SAÇMA

Halka zarar veren her şeye çomak sokulmalıdır.Her şey tartışılmalıdır.Tartışalım ki farklı görüşler özgürce ortaya çıkabilsin,insanların kafasında soru işaretleri ulaşsın.Şunu bil ki şüpheci olunmadan gerçeğe asla ulaşamazsın

HYB 25-04-2005 22:18

re

Halka zarar veren siz ve sizin gibi düşünenlerdir. İnanmak ta bir özgürlüktür siz kimsenin inancına karışamazsınız zehirli fikir ve düşüncelerinizi de kendinize saklayın ki bir gün belki lazım olur

25-04-2005 22:38

Re: re

Eğer birileri islam dini akılcıdır,hoşgörülüdür diyerek insanlarımızı kandırıyor,zekalarını köreltiyor ve ülkeyi cehalete sürülüklüyorsa bir vatansever olarak buna müdahale etmek boynumun borcudur.
Ayrıca ben kimsenin inançlarına karışmadım karışmamda.Bu benim demokrat kişiliğime aykırıdır.Ben sadece kendi düşüncelerimi başka insanlarla paylaşıyorum.Belkide onlar beni etkiler benmüslüman olurum.Ama sana böyle özgür tartışma ortamları uzak herhalde.Sakın üzülme,SENİN GİBİLERDEN ÇOK VAR BU MEMLEKETTE.

ensareo 25-04-2005 22:52

Eğer birileri islam dini akılcıdır,hoşgörülüdür diyerek insanlarımızı kandırıyor,zekalarını köreltiyor ve ülkeyi cehalete sürülüklüyorsa bir vatansever olarak buna müdahale etmek boynumun borcudur.

Senin o birileri dediğin asıl onlardır;İslam'ı böyle gösteren.İslam'ı öğreneceksen nenenden dedenden değil, kaynağından öğreneceksin İlhan arsel'in turan dursun'un değil kendi yazdığın kitaptan öğreneceksin..Yoksa tam bir itaat halindemisin Turan dursuna..

HYB 25-04-2005 22:54

re

merak etme canım kimse kimseyi cehalete sürüklemiyor kimse kimsenin zekasını körlemiyor aksine biz insanları cehaletten kurtarmaya çalışıyoruz ama sizin bu seviye ile yaklaşımınla bir tartışma ortamı olmaz madem düşüncelerin var daha olgun seviyeli bir şekilde koyarsın ortaya bizde cevap yazarız sende cevap yazarsın değilmi.

ensareo 25-04-2005 23:04

senin uslublarını aktarayımmı yoksa kendine de tavsiye ediyormusun bu doğru tavsiyeni?

26-04-2005 09:59

Re: re

HYB ben sana her zaman cevap yazarım.Madem öyle muhammedin neden bir sürü karısının ve cariyesinin olduğunu bana açıklarmısın

HYB 26-04-2005 10:39

cevap

Kala kala senin ateistliğin bunlara mı kaldı arkadaş ben sana bunları da açıklarım zor değil ama inanmak istemeyen gene inanmaz orası malum

26-04-2005 10:57

Re: cevap

Açıklada görelim.Ben niye inanmak istemeyim ki.Eğer mantıklı olsaydı islamiyet elbette inanırdım.Cehenneme gitmek istemem doğrusu.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:07 .