Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Multimedya (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Youtube'den 1 (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5347)

25-12-2007 13:18

Youtube'den 1

[flash width=425 height=355:fdabce15e8]http://www.youtube.com/v/MD4JhALkGYI&rel=1[/flash:fdabce15e8]

soro 25-12-2007 16:08

Re: Youtube'den 1

videonun sonu T.C. Devletinin kurucusuna ilintilendirildiği için,videoyu eleştirmek kanunen suç olma ihtimali taşıdığından bu suça iştirak etmeme adına eleştirilerimi yazamıyorum.

ama yine de nasıl bakmak değil,baktığında gördüklerini nasıl değerlendirdiğin önemlidir bence.ama değerlendirmeden ziyade bakışın estetiğini önemseyenler için tabii ki,daha önemlidir nasıl bakıldığı.e o da olur,bu da olur bundan kime ne?

sondefa 25-12-2007 16:18

SADECE VE SADECE SANA GÜLÜYORUM VE NEKADAR ÇARESİZ BİR DURUMDA OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM.SİTEYİ İNCELEDİĞİMDEDE BUNU DEFALARCA GÖRDÜM. VE ANLADIMKİ SEN SADECE OKYANUSTAN BİR DAMLA SU KAPMAYA ÇALIŞIP O SU İLEDE *GURURLANMAYA ÇALIŞIYORSUN.AMA BOMBOŞ DÜŞÜNCELERE KAPTIRMIŞIN KENDİNİ.İSLAMİYETİ BİLMEDİĞİN İÇİN SADECE KENDİNE GÖRE YORUM YAPIYORSUN.SEN SADECE İSLAMI BU ŞEKİLDE GÖRMEK İSTİYORSUN buda hayal pencerende *gerçeğe dönüşmüş durumda. bir körle ne kadar uğraşırsan uğraş ona hiç bir şey gösteremessin. *çünkü görmüyor. *sende görmüyorsun göremessin. *sen islamiyeti iftira kaynaklarından *öğreniyorsun.ben ise islamiyeti okumayı bırak yaşıyorum. aramızdaki fark bu. islamiyet bir güneştir. ve o güneşte üfleme ile sönmez. zararda sadece kendine olur.sana tavsiyem *budur.

ozgur_beyin 25-12-2007 17:19

sevgili son defa islamın iftira kaynakları nedir? sana göre.
burda hamaset yapılmaz delilsiz sallanmaz.
senin ''iftira kaynakları'' dediğin kütübi-sitteyse evet biz kütübi-sitteye göre islama iftira ediyoruz.
peki sen islamı hangi kaynakları baz alarak savunuyorsun. anlatta bilelim ,senin gibi bir alimin karşısında ''haddimizi'' aşmayalım.

vartor 25-12-2007 20:57

Sondefayi en son defa gorenler, hayal gormenin gorme olamiyacagini kendisine anlatsin bir zahmet.

aydoe 25-12-2007 22:04

Sayın sondefa okyanusta boğulacan,karaya çıkta ayakların yere bassın
Gelişin artık ilk canlılarda suda yaşardı evrimleşip,karaya çıkabildiler
Siz de deneyin lütfen,
Saygılar,sevgiler

Titan 25-12-2007 22:32

Sırf *böyle geleneksel sallama bir yazı yazmak için, kendine hedef olarak bir konu başlığı seçmesi gerekiyordu ve o da *bu başlığa denk geldi. Sitede kullandığı isme bakılırsa bir daha yazacağını zannetmiyorum.

HarunKAHYA 25-12-2007 23:49

Burada islamı korumaya çalışan arkadaşlar,islamı koruyacağız diye,cahilliği, pisliği, ilkelliği, aptalca şeyleri savunduklarının farkına varamıyorlarmı?Siz müslümansanız, cahilliği,pisliği,ilkelliği ve akıllı gelişime uymayan şeyleri müdafaa ederek yanlış yapıyorsunuz.Müslümanlığın böyle olması gerektiğini adeta tescilediyorsunuz...
Benim bütün evetlerim.."Böylemi görmek istersiniz"lere..
"Yoksa böylemi görmek istersenizlerden"Allahkoruya... :lol:

okinono 26-12-2007 02:14

Araya sondefa bir dallama girmemiş olsaydı, bu video hakkında çok şey konuşulurdu. *Umarım adı gibi sondefa olur.

Videonun ise hangi iki kavram ile karşlaştırma yaptığını anlamak imkansız.

Hele hele son sahnedeki adalat ile idam arasındaki bağıntıyı çözmek mümkün değil. Güzel bir odada kötü bir adaltesizlik, kayırmacılık ve tecelli etmeyen bir adalet ile yargılanmaktansa, kestirmeden sallandırılmayı tercih ederim. Neyzenin dediği gibi
İstipdatta sormadan asıyorlardı, şimdi sorup !!!

Ayrıca, gelişmişliğin bir göstergesi de şudur ki,
Halklar liderlere değil, liderler halklara borçludur.

Selamlar.

sondefa 27-12-2007 12:02

ben burada sizinle *inatlaşmak ,laf kavgası yapmak için *gelmedim. ve *sizide küçümsüyor değilim.sizin kelimelerinizde beni küçültecek değildir. sizin inancınız size benim inancım banadır.
ben fikrimi sölerim .dileyen dinler dilemeyen kendisi bilir.
ÖNCE SAYGI

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:16 .