![]() |
merhaba
Tüm üyelerle tanışmaktan,paylaşımda bulunmaktan memnun olacağım.
* * *saygılar |
Re: merhaba
Preach hosgeldiniz.
Inancınız nedir? Ateist iseniz kullanıcı grubundan dinlerden özgürlük grubunu seçiniz Ben Sai baba :)) belki duymuşsundur haberlerden . herneyse Hoşgeldin |
Hoş geldiniz Sayın Preach,
Sitede kalıcı olmanızı dilerim, Saygılar,sevgiler |
Hoşgeldin sevgili preach..
Kendini nasıl ifade ediyorsun? Sevgiler... |
sevgili preach *hoşgeldin... biraz daha kendini tanıtacak bilgiler verseydin daha iyi olurdu, diye düşünüyorum.
ama yinede kalıcı olman dileğiyle tekrar hoş geldin.... |
Sevgili preach
Hoşgeldiniz. |
Gözler yalan söylemezmiş. :)
Hoşgeldiniz. Selamlar. |
Hosgeldin, vaaz vermege gelmedigini umarim preach.
|
hoşgelmişin ne tür müzik dinlersin?
-sen bilirsin- albümümü daha önce hiç dinledinmi? hakkıbulutfancluba üyemisin? *(cultureclubla karıştırma sakın ) |
Merhaba dün çıkmak zorunda kaldığım için kendim hakkında fazla bilgi veremedim.Vaaz vermeye değil de dinlemeye geldim diyebilirim.Saptırılmamış islam inancı taşıyorum.Herkesin bir şekilde tanrıya ,aslında -gerçeğe -ulaşma çabası içerisinde olduğunu ve bunun doğrusunun toplumsal olarak ne olacağının her zaman kuşku götürür olduğunu da düşünmüyor değilim.Hiç bir teoriye ve fiziksel yasaların kanıtlanamamış olanlarına inanmıyorum,hatta kanıtlanmışlarına bile.Bunu yaparken de,evrenin sırlarla dolu olduğuna,bu sırların yakın bir gelecekte de kolayca çözülemeyeceğine ikna olmuş durumdayım.
* *Kısaca felsefe her zaman var olmaya devam edecek,buraya geliş sebebim akla en uygun felsefeyi yapan arkadaşlardan katkılanmak olcak.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. * * saygılar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:07 . |