![]() |
Tanrı (Allah) ve Cennet...
Ugruna bu kadar kanlar dökülen Tanri ve cennet *gercekden kimin?haftada bir cuma namazina giden biri bile cenneti kimseye vermiyor,biara yehova sahitleriyle kisa süre dostlugum oldu, onlara görede cennet sadece onlarin,dindar *alevilere görede sadece kendilerinin , ebubekir ömer osmandan yana olanler kesinlikle giremez,daha benim bilmediyim neler neler.
Tanri ve cennet gercekden kimin? |
Re: Tanri(Allah)ve cennet
İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar,diye bir deyiş vardır.
Benim demekle olacaksa ,sahibi çok olur. Hatta bir zamanlar anahtarını dağıtanlar,tapu senedini verenler türemişti. Hayal satmak iyi bir gelir kapısı ,sonsuz bir kaynak,sat satabildiğin kadar ,tükenecek diye de korkma nasıl olsa madde değil hayal satmaktasın. Ben dünyaya geldiğimde tanrı vardı.Demek ki benim icadım değil. Cennet, var yok bilmem ama her ihtimale karşı ben 7 kişilik reservasyon yaptırdım. :lol: * Cehennemi bedava verseler almam,kim alırsa alsın gitsin sıcacık keyfini sürsün. Ne kadar inanan varsa o kadar tanrı var,çünkü hiç kimsenin hayali bire bir örtüşmez. |
Yeryüzünde bu kadar çok dinin olması ve herbirinin de doğru olanın kendisi olduğunu iddia etmesi de zaten başlı başına din kavramının ne kadar yapay olduğunu gösteriyor.
|
Allaha ve ahiret gunune iman eden herkesin...bu kadar basit
kafanı fazla yorma...size değil...siz sizi yaratanı tanımıyorsunuz...cehennemin odunusunuz siz... |
Biz olmayan cehennemin odunuyuz.
Sen bu dünyanın |
ben bu dunyanın mı...hadi yaa...altımda arabam var evim var...param var işim var...
sen buna cehennem mi diyon...vay bee...yerim ben boyle cehennemi...saygılarımı sunuyorum aydoe... bu arada olmuyan cehennem kelimesi...seninde ispat edemedgin kafandan sıktıgın bir cumle... cunku isine oyle geliyor SAKIN GEVSEMEYİN,UZULMEYİN...EĞER İNANIYORSANIZ,MUTLAKA USTUN GELECEK OLANLAR SİZLERSİNİZ *(KK) O CEHENNEMİ YALANLAYANLAR GÜNÜ GELİNCE YAPTIKLARINA OYLESİNE PİŞMAN OLACAKLAR Kİ..AMA ONLARA ASLA BAĞIŞLANMA YOKTUR BİR GUN GELECEK O İNKAR EDENLER KEŞKE MUSLUMAN OLSAYDIK DİYE YALVARACAKLARDIR |
neyse ben kurtlar vadisini izliyorum...size iyi eğlenceler..
zaman buldukça yazarım |
Kurtlar Vadisi seyretmek büyük günah
Cayır cayır alevli ateşte yanarsın :lol: |
aydoe
saygılarımı sunmakla kalmayıp yanaklarından öpüyorum... |
Alıntı:
metalheart sanada sevgilerimi selamlarımı sunarım ... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:01 . |