Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   hoscakalin (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5577)

12-02-2008 17:11

hoscakalin

basinda ben bu siteye uye oldugum zaman ozgur ve tartismaya acik bir platform buldugum icin sevinmistim fakat acitigim konu basliklarindan oturu bazi arkadasalr o kadar cok rahatsiz oldularki isi ustu kapali tehdit boyutuna getirdiler buda bana sanalda o kadar sacma geldiki
artik bu gibi insanalr ile tartismayai ve fikir palyasimini cok abes buluyorum
hatta o kadar cok melankolik dusunme evresine girdilerki alinti yapip belgeler ile birlikte
yayinladigim topic'i bile kendi urunum olarak bana mal etmeye kalktilar bu sitede cok degerli sahislar kadar bir o kadarda jurnalci sahislar tanidim herkese nesen ve saglik dolu gunler diliyorum

thh 12-02-2008 17:15

Re: hoscakalin

meydanı boş mu bırakıyorsun GUNNAR!!

12-02-2008 17:24

ne cabuk tükedi oldugun günler,
yinemi hasretle yasayacagiz?
dün gelmis gibisin *doymadim sana,
nolur birtanem birgün daha kal,
gitmeeeee,gitmeeeee,,,,,,gimee neolursun

hysteria 12-02-2008 17:28

"Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım."

kayitli kayitsiz bir cok ziyaretci bu forumlari okuyor. herkezi memnun edemezsiniz, goruslerinize yada alintilariniza katilir yada katilmaz. o okuyani baglar. ve sadece bir kisi okumuyor o yazilanlari.

cekip gitmek yada susmak dogru bir tercih degil bana kalirsa.

vartor 12-02-2008 17:33

Sevgili gunnar, islerinin yogunlugundan katilamiyacagim deseydin bu kadar uzulmezdim. Bir iki sanal kisiliklerin seni rahatsiz etmelerini sebep kabul etmem cok zor. Onlar ozgur dusunce karsiti, ya sen? Susturmakdiysa amaclari, sen susmayi tercih ederek onlari kazandirdin, uzgunum.
* Sitemize verdigin emekler icin de ayrica tesekkur eder, hayatinda mutluluk ve basarilar dilerim.

hiramusta 12-02-2008 17:33

İddialarının muhatabı ben oluyorum herhalde.Yalnız kimi kime jurnallediğimden de benim haberim yok.Sen biliyorsan,söyle bari de bizde bilelim. :)

Kardeş ben seni tehdit etmedim,dostça uyardım.Ha! sen bundan tehdit algılayabilirsin.O da senin bileceğin iş...

Yine de ayrılmakta ısrar edersen... yolun açık olsun.

12-02-2008 17:47

sevgili vartor senin ile dertlesmistik hatirliyor isen sana basimdan gecenleri ve 2 kere olum tehlikesi atlattigimi sana *soylemistim dedigim *benim reelde *yasadiklarimi sanalda usut kapali tehdit olarak bana karsi koz olarak kullanan radikalciler cok komik ve mizahi bir yaklasim sergiliyor birde benim norvecte yasadigim icin boyle uc seyler yazdiklarimi tr de ise boyle yaklasimlar yapamayacagimi idda eden radikal jurnalcilere karsi en iyi tepki susmak oldugunu
dusunuyorum

ben bireyin kafasindaki sorular kadar akilli ve o sorulara cvp buldugu kadar zeki olduguna inanan bir insanim

vartor 12-02-2008 18:39

Onlara cevap vermek mecburiyetin yok zaten sevgili gunnar, sanal alem burasi, yok sayarsan yok olurlar. Diger, dusuncelerini paylastigin dostlarini da yok saymana gerek yok ki.

ozgur_beyin 12-02-2008 18:52

sevgili günnar ''yiğitliğin, onda douzu kaçmakmış'' sizde bu darbı-meseli haklı çıkardınız.
kuytularda yaşamamak için cesaret lazım. gemicikler alan adamlar herkesin gözünün içine baka ortalığı hallaç pamuğuna çevirirken siz sanal alemdeki ''tehditler''den korkuyorsunuz. bu kadar kolay pes etmemenizi öneririm.
karar yinede sizin .

ben dahil *derisi yüzülen nesimi kadar cesur değiliz ama bu kadar çekinmekte biraz fazla
diye düşünüyorum.

atriyeten bu sitede inançlı arkadaşlardan bir kaç cahil zırtapoz hariç, ciddi anlamda kimseyi tehdit etmedi.
eğer kastınız hiramusta'ysa (ki bilmiyorum) ben bir ateist hiram inançlı olmasına rağmen kişiliğne ve insanlığına kefilim.

dilaver 12-02-2008 21:48

olayı bilmiyorum sanırım ama garipsedim. Sevgili gunnar siz Norveçten, özgürlügün bagrından bu kadarcık şeye tahammül edemiyorsunuz, biz bu ülkede yaşayanlar ne yapalım peki. Hadi biz de teslim olduk çocuklarımızı da mı teslim edelim. Ne demiş koca şair :

* * Ben yanmazsam
* * Sen yanmazsan
* * Nasıl çıkar karanlıklar aydınlıga.

* * *Böyle bir tehlike olmamasına ragmen, gerekirse yanmayı da göze alabilecegiz ki, bizden sonrakilere iyi bir gelecek bırakabilelim. Bence bir daha düşünün ve şayet böyle algılıyorsanız daha mücadeleci olun derim. Gene de tercih sizin. Biz gerekirse bedel ödemeye hazırız. Ama gericilige prim vermemekte kararlıyız.

* * * saygılarımla

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:11 .