![]() |
judas'tan herkese selam! :)
merhaba yeni üye oldum siteyi rastlantısal olarak buldum Turan Dursun'u da hiç tanımıyordum
sitede gerçekten insanı hayrete düşüren yazılar var ve bunlar belgle şeyler, ben de üye oldum judas nicki de başka yerlerde de nickimdir ama sizin kadar iyi bilmiyorum fazla soru sormayın lütfen:) ankradayım 19 yaşındayım. tiyatrocu olucam. Bu yaşta ne işin var burda gez toz diyebilirsiniz tabiki oyle fakat çok ilgimi çekti yazılar. |
Re: herkese selamlar judastan:)
aramıza hoş geldin judas
* *dinlerden özgür bir sitede judas nickinin sorgulanmasından daha dogal bir şey olamaz. Sana yöneltilen soruları bu minvalde, bir merak ve ögrenme istegi olarak ele al. Sanat zaten dinsel törenlerden ortaya çıkmıştır. Tragedyanın kökeni ergenlik törenleridir. Resim ise magara çizimleinde av yanılsamaları ile oetaya çıkmış. Demek ki sen sanatın kökenine gelmişsin. *:lol: * *Bu aydınlanma mücadelemiz sizler için hatta sizden sonraki nesiller içindir. Genç nesillerin bu mücadeleye sahip çıkması ve yaygınlaştırmaya katkıda bulunması bizim eleştirecegimiz bir şey degil, onur duyacagımız bir şeydir. * Toplumun egemenleri ve onların gerici ideolojileri düşünen sorgulayan beyinler istemezler. Onların yaymak istedikleri, mutlak itatati öngeren kulluk ideolojisidir. Onlar yaşamı ahrete öteleyerek bu dünyayı emek vernler için bir sınav yerine döndürmüşlerdir. Ancak biz biliyoruz ki insanlar bir zamanlar insanca yaşama hakkına dogduklarında sahip oluyorlardı. Süreç, mülkiyet ve sınıf ilişki ve çatışmaları bu olguyu başaşagı çevirdi. Ve insanlıgı ve mutlulugu dogumla kazanılan bir hak degil, ölümle elde edilen bir hak haline getirdı. Bu hakkı elde etmek için de kölece bir çalışma ve itaat vaaz edildi. * * Bizlerin tek yapmak istedigi başaşagı duran bu olguyu ayakları üzerine düzgün bir şekilde oturtabilmektir. Bunun içinde korkusuzca, bilimin ışıgında her şeyi sorgulayabilmektir. İyi katılımlar dilerim. * * * saygılarımla |
Sohbet odasinda da demistim, tekrarliyayim; hos geldin judas.
Hayat zaten bir tiyatrodan ibaret degil mi? Kimisi farketmeden rol alir, kimisi profesyonel oynar. Bizden onceki oyunculardan ders almak, rolumuzu ona gore oynamak mantik yolu olsa da ,nedense *yeniden *baslamayi deneriz bir cogumuz. Senin yolunda basarilar dileklerimle.... |
Hoşgeldin Judas,
Sitemizde olman bizleri mutlu eder. Siteyi arkadaşlarınada önerebilirsin. Sevgiler |
Hoşgeldin
|
hoşgeldin arkadaşım
|
Judas merhaba, Sen henuz 9 *yasinda iken,bu siteye adini veren Aydinligi, ortacag karanliginda yasayanlar fiziken sondurduler. Ama Turan Dursun'nun isigi karanliklari aydinlatmakta devam etti, *oylesine cok insan etkilendiki Reddiye yazilari yazdilar arkasindan isigi hapsetmek icin, daha cok aydinlatmasina sebep, verdiler, bugun kimileri Gunesi balcikla sivamaya calisiyorlar, * oysa kral ciplak....
|
Ankara'da yaşayan,19 yaşında olup,tiyatrocu olucak(olacak)gezip tozmak yerine ülkesi,inancı ve diğer konularda bilgilenmeyi tercih eden(Duyarlılığın için teşekkürler),çok iyi *bilmediği için,fazla soru sormamamız gereken sevgili judas Aramıza hoşgeldin *:) |
Sevgili judas, hoşgeldin..
Kalıcı olman dileğiyle... Sevgiler... |
Re: judas'tan herkese selam! :)
Bu sitede olmanın gezip tozmanı, hayatı dilediğin biçimde yaşamanı engelleyeceğini mi düşünüyorsun? O halde yanılıyorsun. Hoşgeldin judas.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:57 . |