![]() |
Fuzuli Konu
Yahu sabahtan beri bakıyorum, yöneticilerden başka mesaj yazan olmadı. Bu başlıgı da deneme amaçlı açtım. Bu başlıgı okuyan iki satır yazsın da erişim var mı yok mu anlayalım. ÖM de kapalı herhalde.
Evrensel insanı gördüm . Yazmadıgına göre bir sorun var dedim. Hasta degilse ileti sisteminde bir sorun var demektir. saygılarımla |
bir problem gözükmüyor eski tüfek.
|
evet problem yok gibi
|
problem yok da farklilik urkutuyor herhalde.
|
iyi de hala yazanlar sadece mod lar
sorun var bana göre. Şimdiye kadar yazanlar, sen ben , frodo vgm, hepsi de mod. Bir tek frodo denemeci nicki ile üye oldu ve yazdı. O da ilginç. Evrensel insanın giriş yapıp algılayamaması da ilginç. Pantenin 6 Mayıs başlıgına yazmaması da ilginç. Mümkün degil. Poblem var bana göre. Cem in dikkatine. saygılarımla |
dün sistem beni kabul etmedi.
bugün problem yok gibi görünüyor |
deneme... deneme...
|
evet sorunun çözüldügü anlaşılıyor. Bu fuzuli başlık da sandık odasını hakediyor.
saygılarımla |
Bu akşama kadar yasaklı gözüküyor ve foruma giremiyordum.
1 saat önce açıldı, nasıl olduysa. Henüz ısınamasak da yeni site herkese hayırlı olsun! |
Eski isimli yeni sitemiz tüm insanliga hayirli olsun.
Asla deyismiyecek hükümler getirdiyini iddia etmek Aklin ve Bilimin gelisimini inkar etmek olur. M.KEMAL ATATÜRK Deyisimlere ayak uyduracagiz.Tabi bu arada duman olduk oda ayri mesele. Tekrar hayirli olsun.kardesiniz lionking |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:27 . |