![]() |
islamcıların insanları dine çekebilmek için için genelde söyledikleri 20 neden?
1:kainatta ki intizam
2:varlık 3:insanın harikalığı yoktan var oluşu 4:kuran-ı kerimin varlığı ve içerisinde ki ayetleri 5: hz. muhammed as 'ın şehadeti hayatı peygamberliği 6:kainatın Allahın varlığına örnekleri 7:annen ve baban bir pis sudan yaratılışın ve bunun arkasında kainet sahibine kibirliliğin. 8:duygular 9:düşünceler 10:mucizeler kerametler düşüncenin alamayacağı şeyler ... 11:ahirete inananış 12:uyku 13:ölüm 14:berzah 15:sahabilerin hayret varii hayatları 16:senini tuvaletini rahat yapman bile senin Allahı bulmana yerdımcı olması tabi riya olmadan 17:allah demen 18:allahı tüm fermenlerın bildirmesi 19:fenni bilgiler astromik bilgiler 20 Allahın ben varım demesi .. |
isanın muhammedin musanın yaşadığı doğa üstü olaylar bunlarda çok söyleniyor..
mesela mekkede bir rahibin muhammedi görünce bu çocuk peygamber demesi,stigmata olayları.. |
Tanrı yoksa, Tanrı Nedir?
|
Saygideger okinono;
Ben, evrensel'in kosesi'nde-Felsefe-psikoloji-bolumu.Senin sorun baslikli bir cevap yazdim.Istersen okuyup, fikirlerini belirtebilirsin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
|
Saygideger arkadaslar;
Tanri, insanoglu dusuncesinin ortaya attigi bir-ve en sorunlu-boyunduruk tutsakligidir. Saygilarimla; evrensel insan |
Sayın Evrensel-İnsan'ın dedigi gibi Tanrının varlıgını kabul eden bir görüş (görüşsüzlük daha dogru olur) tutsaklıgı getirir.
Bu tutsaklık neye? |
Alıntı:
Aşağılar. Köpekleştirir. Eğdirir. Süründürür. Tanrı bize köleleri gibi davranır. |
Ateistin kutsalı da ne ola ki?
Var mı bir kutsalı olan? |
cevabımı niye sildiniz burdan?
hayret yaf.:mad: emek verdik yazdık.:mad: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:18 . |