![]() |
Merhaba
Merhaba ,siteye bugün üye oldum.Öteden beri din dışı düşüncede olanların da bir dernek vs. çatısı altında olmasını isterdim.Ama bu sanal ortam daha iyi olmuş. Ben Tanrıya inanıyorum ancak dinlere inanmıyorum.:rolleyes:
İstanbul /Küçükçekmece'de oturuyor ve büro ortamında çalışıyorum.Evli ve 3 çocuk sahibiyim. Herkese saygı sunuyorum |
Hosgeldin
Saygideger huzurcan;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
sevgili huzurcan hoşgeldin. dinlere inanmasanda başbakanımız tayyipe sünuhat
yoluyla inanmışsın ve üç çocuk sahibi olmuşsun. buda bir keramettir!!:) sünuhat: hiç düşünmdeden kalbe gelen mana |
tanrıya inanıyorum dinlere inanmıyorum
bu lafın altına imzamı atarım hoşgeldin |
hosgeldin huzurcan,bendede biraz tanricilik var,tanrimizi herkes cikarina kullaniyor(sagolsunlar ateister haric)örgütlenip buna bir dur dememiz lazim.
|
Hoşgeldiniz huzurcan,
Baştan söylemeli huzur arıyorsanız yanlış yerdesiniz. Huzura inanarak ulaşırsınız. Sorgulayarak, düşünerek, buradaki belkide canınızı acıtacak onlarca konuyu okuyarak değil. Ben bas bas bağırmak istiyorum, Ey kör bu yer bu gök bu yıldızlar hepsi boştur boş! durmadan kurulup dağılan şu evrende bir nefestir alacağın o da hoştur hoş!(hayyamdan devşirme) diye. Ve anlatamıyorum kiraz mevsiminin para kazanmak değil sevişme vakti olduğunu(S.Faik). Gelde huzurdan bahset! Bir rumuzdan neler çıkardık:) Belkide rastgele seçtiniz onu. Burada olmanızın huzurunuza olmasa da, kamil insan olmanıza katkıda bulunacağına inanıyorum. Tekrar hoşgeldiniz. |
Sevgili Huzurcan;
aramıza hoşgeldiniz. |
Hoşgeldiniz sevgili huzurcan,
Kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile... Saygılar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:24 . |