Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   sevgi, Aşk , Eğlenme, Coşma...varmı... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6416)

AYATA 07-06-2008 22:33

sevgi, Aşk , Eğlenme, Coşma...varmı...

Üç büyük dinin Kutsal kitaplarında, Aşk, sevmek, Eğlenmek, Coşmak, Seks, Hazlara uymak gibi duygulara hoş görü ile yaklaşan bir ayet varmı?...İnsanın bu dünyadaki mutluluğa yürüyüş güdüsüne alkış tutan bir Tanrı kelamı varmı?....Aşkın başkaldırının ve Hürriyetin insanı bu dünyada mutlu eden şeyler olduğunu anımsatacak bir tanrı sözü varmı lütfennn ::(

milomanara 08-06-2008 00:42

Biz böyle bir ayeti sizden beklerdik vre! Peygamber efendimiz kopyamı çekeceksiniz yoksa diğer peygamberler gibi? :)

atheist87 08-06-2008 02:41

Dediklerinin hepsi yasak yasağı ihlal edenlerin sonunu linkten okuyabilirsiniz.

İlkel beyinlerin yazdıkları kitaplarda özgürlüğü bulamazsınız.
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...4&Categoryid=1

AYATA 08-06-2008 03:34

Eyyyy Asahab tan Milomanara, biz bu konuyu açarız ki farkımızı fark edin diye..... bize "O" dediki...."Mutluluğu tatmanın tek çaresi , onu paylaşmaktır", O bize öğüt verendir, aşkınızın verdiği mutluluğu evlendikten sonra sürdürünki dünyanızda cennet olsun, diyendir.....o coşkunun yaşama sevincinin sonucu olduğunu neşenin içinizde açan bir çiçek olduğunu söyleyendir.. Bizden evvelkilere hiç bir şey demeyendir....onların sadece onun varlığını fark edip onu kullanmaya kalkan uyanıklar olduğunu bilendir......

milomanara 08-06-2008 05:56

Alıntı:

SİRİUS-B´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 112178)
bize "O" dediki...."Mutluluğu tatmanın tek çaresi , onu paylaşmaktır", O bize öğüt verendir, aşkınızın verdiği mutluluğu evlendikten sonra sürdürünki dünyanızda cennet olsun, diyendir.....o coşkunun yaşama sevincinin sonucu olduğunu neşenin içinizde açan bir çiçek olduğunu söyleyendir.. Bizden evvelkilere hiç bir şey demeyendir....onların sadece onun varlığını fark edip onu kullanmaya kalkan uyanıklar olduğunu bilendir......

Niyet ettim SİRİUS-B rızası için ayetleri ezberlemeye! Amin.

Budur! :):):)

AYATA 08-06-2008 08:34

...ben onun yalvacıyım sen ona niyet et azhabdan milomanara....

milomanara 08-06-2008 09:00

tamam işte azhab-ül SİRİUS değil mi konuştuğumuz? :) "O" diyince ben stephen kingin "O"sunu anladım, feci bişeydi "O" hayatta iman etmem kendisine baştan söyliyim.

Lestat 08-06-2008 10:18

Yav sirius sen bu ayetleri bi yere yaz da sonra değiştirldi de,net ortamı falan diye 1400 sene sonra laf çıkmasın.sen öldükten sonra bunları toplamakla uğraşmayalım bir de:D

mehmetsalih 09-06-2008 00:52

Merhaba

Sitenize yeni girdiğimden beni mazur görün... Her düşünceye fikire saygım sonsuz. Ben Allah ve resulune hakkıyla biliçli iman eden biriyim islam şeriatını gözümün nuru yapan biri olarak kimsenin benim değerlerimle galga geçmesine rıza göstermem. Kimseyede hakaret etmem.

Yukarda bir arkadaşımız sorduğu soruya cevap vermek isterdim ama biraz ciddi bulmadım. Eğer müslümansanız bu soru yerinde fakat siz eğer dalga amaçlı sormuşsanız bu yanlış bir soru...

Yinede sorunuza cevap vermek görüş açıklığıdır.

Arkadaşlar şöyle bir soru sorayaım.. Siz çay içermisiniz...?

Cevabınız evet olsada bardakta çay içtiğinizi kast edersiniz. Pewki avuçta çay içilirmi...?

İkinci soruyu bir aptal sorar... Sizin sorunuzda biraz ikincisine benzedi. İslamda sex olmasaydı bu kadar çocuk, aşk ve eylence olmasaydı zaten evlenme olmazdı.

Ama biz kimseye zarar vermeden sevişiriz sokak ortasındsa bizde başkasına zarar vermek olduğundan çekiniriz. Allahın emri zaten birinci sırada hikmeti ise söylediğim gibi - islamda kul hakkı gibi bir müesese var - bir inne kadar zarar vermek af edilemeyen bir suçtur...

Lestat 09-06-2008 01:12

Sn. mehmetsalih ben pek nedemek istediğinizi anlayamadım tabiiki sex olmalı bunu ne din engelleyebilir ne başka bir etken ama bizim merak ettiğimiz bunlara değinilmiş midir sadece sex e değil tabi aşk,sevgi,mutluluk en azından bunları öğütleyen anlatan bir şeyler var mıdır

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:15 .