![]() |
Şükürler olsun Müslümanlıktan Kurtuldum
Arkadaşlar herkese selam.
Ben imam hatip lisesi mezunuyum. Okulda iken kafama takılan sorular vardı. Birinde bunlardan en masumunu dile getirdim. Sordum. Hoca beni sınıftan attı. Ve hayatımda ilk zayıf notumu da almış oldum. Sonra gazetelerde Turan Dursun öldürüldü. Haberini okudum. Merak ettim neden diye. Haberin detayında bir kitap ismi vardı DİN BU 1. Kitabı alıp okudum. Birde ne göreyim. Yalnız değilmişim. Benimle aynı meslekten birileri de aynı yolu katetmiş. Nasıl bir duygudur bilir misiniz. Yalnız olmadığını bilmek. Turan Dursun ile tanışmak kitapları ile oldu. Şimdi sitesine üye oldum. Umarım faydam olur. Saygılar. Taklamakan. |
Hoş geldiniz sayın taklamakan. Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğimle.
|
hoşgeldin aramıza taklamakan.. aktif olmanızı aydın olmanızı dilerim....
|
sevgili taklamakan, turan dursun kaç kişinin cehennem odunu olmasını sağladı bu ülkede.
bu odunlardanda!!! biri siz olmuşsunuz. yalnız çoğalmamızın teknik analizine bakarsak cehennemi dolduracağımızdan:):) bacası tıkanır ve bir kaş zaiyatla kalanlar tahat eder. sevgili taklamakan şaka bir yana özgürleşmenize sevindim. ve hoş geldiniz diyorum |
Sayın taklamakan
Aramıza hoş geldiniz. Bir imam hatip mezunun dini reddetmesi, çok ama çok önemli bir gelişme diye düşünmüşümdür hep. Sistemin diregi olarak yetiştirilmeye çalışılan insanların bile beyinlerini özgürleştirebilmeleri, insana olan güvenimi tazeliyor. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
sayın Taklamakan,
Dinden özgür olmak ne kadar güzel değil mi? Davranışlarınızı günah yada sevab değil, doğru yada yanlışın belirlemesi... Hayırlı olsun kontrol sizde artık. Saygılarımla, |
sevgili taklamakan,
aramıza hoşgeldiniz.Bu işte bir yanlışlık(!) var galiba.Çoğumuz, ya imam hatip lisesi mezunu ya da hesapta kuranı daha iyi anlayıp, daha iyi uygulamak için uğraşan insanlarken, bazı şeylerin hiç de bizim zannettiğimiz gibi olmadığını öğreniyoruz zamanla.Özgürlüğe kavuşmanıza, insanlara bakarken kafir-mümin ayrımını yapmaktan kurtulduğunuza çok sevindim. sevgiler |
İşte diyalekti imam hatip aşırı dinci okul ama adam dinsiz oldu karşıtların birliği abi ya:D
|
Hoşgeldiniz..Bir imam hatip mezunu olarak uyanışınız sizin açınızdan çok önemli olmalı..Turan dursun bir kişiyi daha özgürleştirmiş ne mutlu size:)
|
"Şükürler olsun Müslümanlıktan Kurtuldum":)
Aramıza hoşgeldiniz ama sanırım Müslümanlıktan tam olarak kurtulamamışsınız... Başlığınız biraz çelişkili olmuş... Sanki Allah'tan kurtulduğunuz için ona teşekkür eder gibi:):) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:27 . |