Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Video Çalışmaları (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Video-Toplantı.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6450)

thunderpoint 09-06-2008 09:56

Video-Toplantı..

Sevgili grup üyesi arkadaşlarım,

Bu başlığı, üretimin ilk safhasından itibaren her aşamada tüm ayrıntıları tartışabilmek amacıyla açtım. Çok düzeyli eserler ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Ayrıca becerilerini kanıtlamış, tanıdığım ve güvendiğim dostlarımla çalışmaktan memnun olduğumu da belirtmek istiyorum.

Bir plan dahilinde çalışmamız gerekiyor.. Dolayısıyla izlememiz gereken yola burada karar verebiliriz. Yapmak istediklerimizi burada tartışıp yoruma sunabiliriz. Düşündüklerimizi ve planladıklarımızı burada çekintisiz sunabiliriz..

Amacımız hem 'Turan Dursun' adına hem de yaşam savunumuza yakışır işler yapmak olmalı diye düşünüyorum. Bu yüzden enine-boyuna tartışmalar yararlı olacaktır. Ortaya -bundan sonra- çıkacak eserlerin negatif eleştiriye mahal vermeyecek şekilde ve kusursuza yakın olması gerektiğine inanıyorum. Bunu elbirliğiyle başarabileceğimizi biliyorum...

Bu başlığı boş bırakmayalım, hiçbirşey yapamazsak hatır soralım... :p

Emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

serüvenci 12-06-2008 16:13

başlangıcı yapalım. kurban kesmemiz gerekmiyor mu :)

ilk proje olarak tanrı kavramını ele alalım diyorum.
kuranda tanrının belirtilen sıfatları ve belirtilen sıfatlarla ilgili kurandaki diğer ayetlerde oluşan çelişkiler belirtilebilir.

ikinci proje olarak;
kader meselesi ele alınabilir. kader meselesinin anlamsız lığı ortaya koyulabilir.

thunderpoint 12-06-2008 21:04

Tanrı ve kader kavramlarının çarpışması bence uygun. İnançlıların en çok sıkıştığı noktalardan biri bu...

dilaver 12-06-2008 21:46

güzel bir proje, ama bundan evvel yapılanları bir degerlendirmeye ne dersiniz. En azından yapılan videolardan ana sayfadaki linke yerleştirilmesi gerekenler öncelikle seçilebilir.

saygılarımla

thunderpoint 12-06-2008 22:42

Tüm grup üyeleri başlığı görüp "merhaba" deyince o var sırada...;)

dilaver 12-06-2008 23:03

takip 1 aylık tatilde ve memleketinde, bulundugu yerde pc yok, bana mesaj atmıştı, ileteyim.

saygılarımla

serüvenci 15-06-2008 18:28

video arkaplan resmi olarak belirlediklerimi sunuyorum; farklı bir tercihiniz varsa önerinizi dinlemeye hazırım.

thunderpoint 16-06-2008 12:56

Etiket sabit nasıl olsa, hepsini de farklı videolarda kullanabiliriz bence...

timsah 21-06-2008 19:45

Merhaba arkadaşlar yeni farkkettim bu forumu artık aklımda bulunucak.
Saygılar.

thunderpoint 07-07-2008 20:02

Sevgili grup üyesi arkadaşlar,

Şu ana kadar gerçekleştirdiğiniz çalışmalarla ilgili yazı pasajlarını buraya alabilir misiniz? Düzeltme yapmak gerekiyor.. Ayrıca tasarladıklarınız için de aynı yöntemi kullanalım.. Ayrıca videoların adresleri olmadığından yasak sebebiyle görünmüyorlar sanırım. Adresleri de eklersek iyi olur...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:23 .