Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Türk ateistler? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6713)

gozeneli 03-07-2008 14:35

Türk ateistler?

Yurt dışında yaşadıgım için pek haberim olmuyor, acaba Türkiye'de tanınmış kişilerden açıkca ben ateistim diyeni var mı?

Ve hala yaşıyorlar mı?

Ayejj 04-07-2008 00:49

Yaşanılan bölgeye,şehire,ortama göre mutlaka farklı tepkiler alınıyordur.Mesela benim yaşadıgım yerde hiç hoş karşılanmaz direk toplum dışına şutlanırsın.Eger biraz daha duruşunda ısrarcı olursan şiddet görmen kaçınılmaz.

atheist87 04-07-2008 13:52

Türkiyede Tatikatlerin yoğun olduğu Konya,Sivas,Osmaniye ve Yozgat gibi yerlerde Ateist olduğunu itiraf edeni öldürüyorlar.

Lestat 04-07-2008 14:17

Eminimki bir çok ateist aydın vardır.Bunu açıklamaları lazım.En azından ben öyle yapardım.Belki yurduminsanı da böylece alışırdı.Hele halkın sevdiği aydınlar ise halk hepimizin sadece insan olduğunu kavrayabilir.

ozgur_beyin 04-07-2008 16:33

bunuşuan açıkaçık söyleyen birtek v murat belge vsar bildiğim

walla 04-07-2008 20:44

Ben Ateistim ve buradan herkese ilan ediyorum....

kaancan 05-07-2008 06:48

Alıntı:

gozeneli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 115929)
Yurt dışında yaşadıgım için pek haberim olmuyor, acaba Türkiye'de tanınmış kişilerden açıkca ben ateistim diyeni var mı?

Ve hala yaşıyorlar mı?

bre münafık bre kafir bre melun sen adamı günahamı sokacan... hele sen bir turkiye ye gelde bak ben sana soracam atemisti matemestiği! senin gibilere koyacan zümzüğü verecen odunu....
bre deyyuz sen insanları dinden imandan edersin! seni şeytan tohumu seni....

ŞAKA! ŞAKA! ŞAKA!
yaw gözeneli nolur söyle bu soruyu selim kafaylamı yazdın? komik ve çok tatlı bir soru yoksa art niyet aramak biraz üzücü ama türkiyeyimi karalamak istedin(gerçi aklımdan geçirmek dahi istemiyorum)
yurt dışına osmanlı zamanında çıktıysan eğer biz cumhuriyete geçtik atatürk bizi kurtardı, laik demokratik sistemde yaşıyoruz, hukuk ve insan hakları işliyooo...
yok cumhuriyet sonrası çıktıysanda tayyib ve diğer yobazlar henüz şeriatı getiremediler...
nediyim gözeneli ilahi diyorum pes diyorum vallaha pes...
art niyet varsada bölesine vatan hainliği yine pes yani!

evrensel-insan 05-07-2008 14:51

Saygideger arkadaslar;

Su siralar, forumlardaki yazilarda Turkleri ve Turkiye'ye oranini bulmaya calisiyoruz.Birde oturup bu turkleri ideolojilerine gore ayirmaya kalkarsak, her turku biribirinden ayiririz.:D

O zamanda turkler arasi ortak nokta bulma sorunumuz baslar.Bu nasil olacaksa!:rolleyes:

Ama en azindan herkes neye inandigini neyi savundugunu, gogsunu gere gere soyliyebilir belki!:), daha cok ayrismak icin:D

Saygilarimla;
evrensel-insan

sanalmerak 05-07-2008 20:28

*gozeneli atatürk avatarından dolayı öncelikle kutlarım
soruna gelirsek;
türkiyede ateistim demek g** ister :D

gozeneli 05-07-2008 21:19

Neden yurt dışında oldugumu merak edenlere-
13 yaşında ailemle daha iyi bir yaşam sürmek için Almanya'ya gelmek zorunda kaldım.
Yani bunda hiç seçenegim yoktu.

Ne yazık ki yıllardır süren sag ve aşırı sag hükümet politikası Ulusumun durumunu düzeltmemiştir.
Acaba yurt dışında çalışma imkanı olsa Türkiye'de kaç kişi kalır?

Neyse konudan şaşıyorum.

Sanalmerak'ın yazdıkları dogru ise ve kaancan'ın belirtigi gibi tepkiler geliyorsa bu müslümanlıgın ne kadar geri oldugunu ve yanıt bulamayınca küstahlıklarını göstermez mi
?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:18 .