![]() |
en küçük üye ben miyim??:)
herkese merhaba.yaşım 14 ve bu konularda gerçekten silik değilim.ama öğreneceğim daha çok şey var...ve ben de bana öğretebileceğiniz şeylerin olabileceğini düşündüm.:) sonuçta bu konularda ne sizin kadar tecrübeliyim nede sizin kadar bilgili...
|
Hosgeldin
Saygideger jeyik;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
ogrenmenin yasi yoktur, ogrenme istemen onemli, bazilarimiz ilerlemis yasimizda bile hala hergun birseyler ogreniyoruz. Sitemize hos geldin, belki biz de senden bir iki sey ogrenebiliriz.
|
Hoşgeldin Jeyik,
Bildiğim kadarıyla en küçük sensin,burda dinazorlar çoğunlukta maalesef:) Ama bizler genç olmanın ne demek olduğunu bilen insanlarız. Bizlerde gençtik,halende genç sayılırız. Kendini geliştirmeni ,okumanı ,öğrenmeni ve dünyaya faydalı bir insan olmanı isteriz. Çokta hızlı gitmemeni ve aklınla hareket etmeni öneririm. Çünkü sen değerlisin ve başka Jeyik yok. sevgiler |
Hoşgeldin genç arkadaş,dogru adrestesin.
|
hoşgeldin jeyik (=
|
Hoş geldin genç arkadaş.Biz de çok yaşlı değilsek te sana göre yaşlıyız :) ,hep beraber öğrenmek dileklerimle.
|
herkese çok teşekkür ediyorum beni yüreklendirdiğiniz için doğru yolda olduğumu gösterdiğiniz için de ayrı bir güven geliyor:)
|
wen küçük üye hoşgeldinumarım çabucakterki- diyar etmezsin ve kalırsın
|
ilk ders
tum dınler ınsan urunudur(bugunluk bu kadar yeter) ders bıttı tenefuse:) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 . |