![]() |
Genç üyelere bir öneri
Arkadaşlar yaşları 20'yi aşmayan üyeler,
Biz yetişkin sayılmadığımız için bazı konularda duygulsarımıza kapılabiliyoruz:D Bence birbirimizle irtibata geçip bilgi alış verişinde bulunursak fena olmaz mı? |
Sosyal grup kurabilirsiniz ,TD gençler grubu ve dinazorlarıda almayınız grubunuza:p
|
Bu eylem bir hakkı da doğurur, :confused:
TDSSDG !!! (T.D. Sitesi Sosyal Dinazorlar Gurubu) :) kurma hakkını... Lafım +50 lere. |
Saygideger mhmmd;
Valla, isteseniz de, istemeseniz de; bende katilmak zorunda olurum.Nesnel, yas durumumdan dolayi.:cool: Efendim! oznel yasimi mi sordun, o da, aydoe'nin onerdigi obur gruba yarasir.:) Saygilarimla; evrensel-insan |
sayın evrensel
Yaşı ana rahminde olanlardan bahsedilmiyor herhalde. Yaşı 20 yi geçmeyenlerden bahsediliyor. Ama yaşı ana rahminde takılanları içeriyorsa onu da öneri sahibine sormak lazım. :) saygılarımla |
Saygideger dilaver;
Yazdiklarimdan, oyle mi anlasiliyor. Belki de haklisin. Aslinda, dusuncenin ne yasi ne de oznesi vardir. Dusunce ana rahbinden cikmistir bir kere, artik cok gec ve yapacak bir sey de yok. Ama ben dusunce olarak genci, dinazorlara tercih ederim. Kimse alinmasin.:D Saygilarimla; evrensel-insan |
T-Rex grubunun yönetim kurulu aşağıdaki gibidir.
Dilaver Evrensel-İnsan Frodo Benim yaşım tutmadığı için gençlerin oraya gidiyorum. Selamlar. |
20 - 41 yaş aralığında kalanlar ne olacak?
hani bize hani bize mi diyecek? onların canı patlıcan mı? ben sevmedim bu işi. :) |
Bence sosyal grup kurma fikri makuldur.. Ben ilk üyelerden biri olurum.. 15 yaşındayım.. Sosyal grup kurma durumunda kim yardımcı olacak bize?
|
Alıntı:
kambriyen'den hemen önce yok olmuştu. Bir dilaver kalmış. Evrensel olabilir o yeni bir türe ait :D Benim gençliğimi göz önüne alırsanız yeni türler kabûlümdür. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:35 . |