![]() |
Söz Konusu SAÇ ise gerisi teferruattır.
http://img129.imageshack.us/img129/9756/image001sq1.jpg
Akıncı-32 arkadaşımız esprili bir foto bulmuş. Başlığa oldukça yakıştığını düşündüm ;) |
sonunda oldu yaw oh be!
|
Bu arada Hurilerin arasında olduğum da yalan değilmiş :D
|
Saygideger yusuf33;
Asmis oldugun resmin; alt tarafina bakmak yasak degil mi? En azindan, resmi ceken oraya bir karabant koyabilirdi. Bu ne "dusuncesizlik" canim" allahallah. :D Saygilarimla; evrensel-insan |
Resimdeki genç kızın örtünmemenin günah olduğundan mı yoksa aile baskısından mı bu şekle geldiği tartışılır..
Kızımız cennetin yarısını garantilemiş;) |
sevgili Evrensel İnsan
benim bazı tanıdıklarım o resmin fotomontaj olduğunu bile iddia ettiydi! |
Başka bir yerlere yazdıgımı hatırlıyorum. Genç kızlar ancak başlarını örtmek suretiyle aile baskısını aşabiliyorlar. Bu resim de biraz onun kanıtı gibi olmuş.
saygılarımla |
Saygideger Akinci-32;
Gercekleri gormek; algisi bizim toplumumuzda; genellikle; istedigini gormek-gormemek; uzerine kuruldugu icin; gercekler cogu zaman; bir bahaneyle; reddedilir. Halbuki; gerceklerin goruntusu; herhangibir kisinin subjektif bakis acisina, gorusune veya yorumuna bagli degildir. O gorse de; gormese de; orada "aslanlar gibi" durmaktadir. Ama, genc kizimiza gelen baski "sacini kapat" o da, buna "itaat etmis" zaten. Oyuzden; "itaatte, bir kusur yok" Saygilarimla; evrensel-insan |
Genç kızımız :) Hem dininin gereğini hem de modanın gereğini layıkıyla yerine getirmiştir.
|
bu da sanırım ılımlı islam oluyo:D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:00 . |