![]() |
Gay lar cennete gidermi?
Muhafazakar eşcinsel Cemil ipekçi ;
Hem gay hem inançlıyım dedi.. İslam a göre gayların cennette yeri varmıdır? http://haber.mynet.com/sayfali/popul...227878122135/0 |
Sevgili Prozac
benim bildiğim kadarıyla eşcinsellik kuranda lanetlenmiştir tam ayet hatırlayamıyorum ama hatırlayan biri çıkar yazar buraya. Lanetlendiği için de dolayısıyla cemil efendi cennet hayallerine veda edebilir.Hem o ne yapacak ki zaten hurilerin arasında????:) |
“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla,
diğeri,kucaklaşmakla yetinirBir kısmı da bu işi bilfiil yaparAllah’ın laneti bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü teala kabul eder” HADİS-İ ŞERİF(DEYLEMİ) sevgili Prozac konuyla ilgili bi hadis buldum ama esas bu konudan lutta bahsediliyor.... |
sadece gunaha gırmış olur ..çırkın bır şey yapmış olur..kabahatı buyuktur..ama cennetın kapısı yuzune kapanmıştır denılmez..Allah ıslah etsın hepsını..
|
Cennet'ten geçer mi ebedi cehennemde mi kalır bu konuda çok net bir ayet ya da çok sahih bir hadis bilmiyorum ama Lut kavmi örneği eşcinselliğin haram olduğunu gösteriyor. Cemil İpekçi'ye gelirsek tesadüfe bakın ki İpekçi de AKP kendisine Taksim simitçileri ve THY hosteslerinin kıyafetlerini tasarlattıktan sonra muhafazakarım, demeye başladı yoksa adam yıllardır böyle bir iddiada bulunmamıştı onun derdi başka yani.
|
ıslah etsin tabi :d cennetin kapısının gaylerin yüzüne kapanmadığını sen nerden bliosun wahiy mi geldi sölede bizde bilelim
prozac02 dostum güzel bi konu açmıssın eline sağlık |
Bir an önce tevbe etmesi lazım Cemilin
Gittiği yol yol değil Onu pos bıyıkları da , Akp de kurtaramaz. ;) |
Alıntı:
arkadaşım vahıy gelmesıne gerek yok ne zamandır araştırıyosun ıslamı.. bak gorursun Islamda kımlerın cehennemde ebedı olarak kalacağını..ınanıp gunah ışleyenlerın(bu acıp ınsanların yaptığı gıbı vb.)sonradan cennete tekrar gırebileceğını hıç duymadın mı...? |
sevgili dew genç
katrenin demek istediği herhalde biz kafirler ebediyyen yanacaz cehennemde......yoksa gaylerde hatta önceden katil ya da pedofili olup sonradan müslüman olanlar da cennette alacak yerini.napalım bizde cehennemden el sallarız artık!!!:) |
İnanmak ...
suç işlemiş dahi olsanız,cezanızı çekip cennete girebilmeniz için yeterli neden.. Yani bizler ebedi cehennem ehliyiz.. çünkü suçların en büyüğünü işliyoruz..İNANMIYORUZ.. Her haltı işleyip..inanıyor olmanızdan dolayı cennete girebilirsiniz.. ama hiç bi halt işlemeyip.. inanmıyor olmanızdan dolayı..ebediyen cehennemde kalabilirsiniz.. Allahın Adaleti.. Demekki Allah indinde en büyük suç "O'na inanmamakmış..gerisi hikaye.. öylemi yani..? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:31 . |