![]() |
ateist propaganda
islamla ilgili geçenlerde tebliğ suçundan 3 gün uzaklaştırma almıştım.. peki ateistler kendi görüşlerini başkalarına ihraç ettiklerinde ,etmek istediklerinde aynı şeyi yani bi nevi ateist tebliğ yapmış olmuyolar mı ?? sadece bi soru??
not: sonuçta haklısınız burası turan dursun sitesi..onun bilincindeyim.. |
Sana uzaklaştırma veren ben değildim ama bu başlığı açmana bir moderatör olarak tepki gösterme hakkım var. Bizler padişah değiliz her yaptığımız denetleniyor. Eğer sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan git Disiplin Kurulu'na şikayet et. İlgilenmezlerse gel başlık aç. Ayrıca olayın Turan Dursun'la ilgisi yok. DK'ya başvurmadınsa ben burda iyi niyet göremiyorum. Galiba üç günlük tatil az gelmiş. Bir kez daha site tüzüğünü ihlal ediyorsun!
|
cafe bölümüne açmıştım konuyu... neyse kilitleme veya kapatma şansın varsa kapat o zaman konuyu.
|
Bak hala kilitle kapat diyorsun. Bir kere sana şu an ceza verebilirim bunu yapma şansım da yetkim de var yapmıyorum ve bir kez daha diyorum haksızlığa uğradığını düşünüyorsan Disiplin Kurulu'na başvurdun mu? Eğer yapmadınsa ben burada bir art niyet ararım.
|
aslında şu anda ceza alman lazım. ben de dinlere hakaret içeren bi konu açmıştım. konum silindi. sonra niye sildiniz diye bi konu açtım. bu sefer ceza verdiler. haklılar.
bu arada başlarda konulara gereksiz mesajlar atıyordun. mesajların çöplük forumunda... kanıtı bile var. ondan olabilir. üslüp biraz sert ama alınmazsın umarım... saygılar... |
gereksiz mi ? genelde konular dallanıp budaklandığı için açılan başlıkla bi alakası kalmayabiliyor..ondandır..bi de 2 tane ingilizce mesaj atmıştım.. o kadar ..gereksiz olduğunu düşünmüyorum.artı olarak başlarda topic açabilme yetkim yoktu yeni üye olduğum için .. neyse saygılar.
|
Alıntı:
|
Emrekalkavana yollamış olduğum ileti
Sevgili Emrekalkavan Site tüzüğümüze göre tebliğ yasaktır tek yol islam !!! Allahu ekber !! sizi denetimdeki üyeler grubuna aldık bundan sonra yazdıklarınız denetimden geçerse yayınlanacaktır. http://www.turan-dursun.com/forumlar...027#post143027 güçistencinin bir sayfalık yazısını alıntılayıp altına yazdığın tek yol islam !!! Allahu ekber !! Bu ne demek ? Ondan sonra da niye 3 gün uzaklaştırma diye soruyorsun! Fikrin varsa yazarsın ,kendi düşüncelerini dile getirirsin Senin zikrin bu ise yazma o zaman kardeşim. Bu cümleyi yazıp Allah razı olsun senden kardeşim alacağın bir sürü forum var git oralarda yaz da alkış al biraz. |
Alıntı:
güçiştencinin çaresiz,umutsuz kaldığı bi yazıydı ..arkadaş bi çözüm yolu önerisi soruyodu .. ben de kendi çapımda bi çözüm yolu önermiştim .. önerdik diye hata mı ettik?!?! o zaman o açmasaydı konuyu!!!..alkış alma gibi bi gayem yoktu. |
emrenin mesajını görmemiştim ama cevap verilecek bir mesaj da değilmiş... neyse islamı tebliğ edeceklerin önce tebliğe ihtiyaçları var...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:34 . |