Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Oki'nin Doğal Tavuk Ürünleri (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=9896)

OQONUC 06-05-2009 11:54

Oki'nin Doğal Tavuk Ürünleri

Organik tarım ürünlerinini alalım, üreticilere destek olalım, yaşatalım.
.........................................

%100 doğal olarak taaa doğumundan itibaren dağda beslenen yem olarak doğal buğday ve doğal mısır verilen;dağdan gelen su ile beslenen kendi tavuklarımın yumurtalarından isteyen olursa yollayabilirim.

Ama fiyatı duyunca, ohaaa demek yok. Zira doğal ortamda bir tavuk ancak 3 günde bir yumurtlayabiliyor. Özellikle katkılı yem ile beslenen hayvanlardaki hormon oranı direkt yumurtaya geçtiği için bir çok ülkede zaten yumurtaların üzerinde hangi yaş gurubunun yiyebileceği etiket olarak vardır.

Bu nedenle özellikle çocuklarınız için %100 doğal organik yumurta yedirmeniz elzemdir.

Şimdi inanmayackasınız ama; homoseküelitenin hormonlu gıdalar ile yakından ilişikisi olduğu artık sesli olarak dile getirilmektedir. Bu milletin niye böyle olduğuna belki bir pencere açar bu son cümle :)

Yumurtalardan satın almak isteyen inançsız ürkek üyelerimiz yönetime haber verebilirler. Dilaver'e haber vermeyin. Kesin dirsek koyar. Azarlar sizi.

Bu konuda, yönetimden hiç hazetmesemde FRODO ya güveniyorum. Planlı prnesipli uyanık tüccar bir duruş var onda.

İnançlı olanların hepsi zaten beni tanır.

30 adet yumurtanın kargo hariç bedeli; normalde 15 TL iken TD üyeleri için 12TL dir.

Yumurtayı tattıktan sonra piyasada satılan yumurtalardan farkını ben anlamadım birader, üfürmüşsün diyenlere 30 yumurta da bedava.

Kargo bedeli ise ortalama 5-7 TL arasında olmaktadır. Aynı koli ile 120 yumurta alındığında da aynı kargo parası olduğu için toplu olarak istemek mantıklıdır.

İlk siparişte bu reklamı yapabilmem için bu başlığı açan Mutezile'ye de 30 yumurta bedava :D

Unutmayınız, günde bir taze yumurta; 3 öğün tok tutar insanı.
Reklamlar bitti....

Selamlar

Mutezile 06-05-2009 12:21

Hadi bakalım, ilk müşterini buldun. Bana Özel Mesaj yoluyla ulaş, ya da MSN'de adres vereyim.

OQONUC 06-05-2009 12:56

İlk siparişler alınmak üzere Mutezile'ye gerekli bilgiler yollandı arkadaşlar.

Bu arada yumurtalar hep sipariş üzerine yollanacaktır. Öyle stokta bekleyen falan yok.

Hanımda zaten gün yapacakmış bu hafta. Eldeki yumurtaları Sattırmam da sattırmam deyip duruyor. :)

dilaver 06-05-2009 12:57

Tüzük geregi TD sitesinin yapılan cirodan bir payı olması gerekiyor. :D

Mutezile faturanın bir nüshasını görmek isterim. Ya da okinin tavukları kamulaştırsak mı ne. :eek:

saygılarımla

OQONUC 06-05-2009 14:20

Tüzük geregi TD sitesinin yapılan cirodan bir payı olması gerekiyor. :D

Mutezile faturanın bir nüshasını görmek isterim. Ya da okinin tavukları kamulaştırsak mı ne. :eek:
........

Birinci konuya ithafen;
Tavuk besleriz ama yardımı yaprken At gibi sadece gözümüzden bir damla yaş akar. :D

İkinci konuya dair;
Ulem ne faturası, tavuğumu besleyeces sistemi mi? ne biçim komünist bakışı bu böyle.. cık cık...

Oki'nin malı meydan da zaten hehehe :D

120 tane yapın siparişi arkadaşlar. kargodan yırtalım.

selamlar

boğaziçi 06-05-2009 20:53

Organik tarım ürünlerinini alalım, üreticilere destek olalım, yaşatalım.
.........................................
ben almaya calisiyorum kendi adima...

yumurtaya gelince:)
dusuneyim bari:rolleyes:

Mutezile 07-05-2009 16:03

oQoNUC; görüyorsun değil mi? mütevazi ticaretimizden TD sitesi de sebeplenmek, kaymağını yemek istiyor.

Unakıtan daha müsamaha gösteriyordu sanki:)

Mutezile 09-05-2009 21:50

Yumurtalar kargoyla geldi. OQONUC sözünde durdu. Teşekkürler. Yumurtalardan 3'ü kırık geldi. Ambalaj çok özenli olduğundan kargo şirketinin halt yemesi olarak yorumluyorum.
Tadına yarın sabah bakacağımdan şu an birşey diyemiyorum

Hormonsuz, sağlıklı ortamdan geldikleri; en azından yumurtaların piyasada satılanlardan biraz daha küçük olmasından belli.

Tadını yarın yazarım, leziz olduğundan şüphem yok.

OQONUC 10-05-2009 22:05

Merhaba Mutezile;

yumurtalardan üçünün kırık ulaşmasına gerçekten üzüldüm. Amamesleğim icabı da bilirim ki; kargo taşımacılığı ile ambqr taşıması arasında ülkemizde henüz pek bir fark yok maalesef.

Telafi edeceğim.
Lezzeti ve rengi ve tadı konusunda detaylı objektif bir yazı çok hoşuma giderdi doğrusu. Merakla bekleyeceğim.

Not: Dilaver 6 koli istiyormuş... Sen 15 ten verirsin; komünistler ticaretten anlamaz saf olurlar :D

Selamlar

Mutezile 10-05-2009 22:22

TADI: Lezzetli kelimesi dışında bir tarif bulamıyorum. Doğal bir lezzet. Ben tam tadını almak için tuz hiç dökmedim, biraz peynirle -içinde eriterek- çavdar ekmeğiyle yedim. Yanında tarçınlı, ballı sıcak süt..Dehşet güzel:)

RENGİ: Sarısı, limon sarısı tonlarında doğal bir sarı. Koyu sarı renk beklemeyin; zaten sahteymiş OQONUC'a göre. Beyazı, tam beyaz. Apak.

BÜYÜKLÜK: Piyasada aldıklarımızdan küçük; sebebini OQONUC'dan öğrendim. Merak edenler ona sorsun. Daha yetkin cevap onda.

FİYAT: Site ahalisine güzellik yapacağını vaat etti. Özellikle ufak çocuğu olanlar, market yumurtasını bıraksın derim duyduklarımdan sonra. Normalde 30 adeti 15 tl'ye veriyor. Ateistlere 12; Müslümanlara yine 15 tl...ŞAKA şaka.. 30 adedi 12 TL diye biliyorum.

KARGO: Masraflar alıcıya aittir; Mümkünse toplu sipariş verin ki maliyet azalsın.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:32 .