![]() |
Bunu Kim Yapar
Bir adam, oturmuş yere, bir karınca yuvasının başında, elindeki sopa ile bir yol çizmiş karıncalara, bu yoldan çııkanı ateşte yakarım diyor, ve yoldan çıkan karıncayı yanıbaşında yaktığı ateşte yakıyor, benim yolumdan çıkmayın, and olsun yakarım diyor, ve yakıyor, çünki o bir karıncaya göre çok güçlü, kudreti var yakmaya.
Bu adam hakkında Müslüman kardeşlerin yorumunu bekliyorum. Bu nasıl bir adam? :D |
da, bunun ne işi var cafede
|
1 cubuk, 1 karinca, 1 kibrit ve popoya verilen ates..Bunu sende yapabilirsin arkadasim..
Ama sonsuz sayida cubuk koyarsan..Kimi cubugun SONUNA seker..Kimisininkine ATES koyarsan..Beyni olmasa da icgudusel olarak seker e gidecektir o karinca.. Sonsuz secim hakki vermek gerek..Ates te yanda degil..Sonda..Seker gibi.. |
Ceza veya Ödül, bu ikisi olmadan da yaşayamazmıyız İllahi de ceza cekmek yada ödül almak mı lazım?
Hem konu bu değil, karıncalara gücünü göstermek icin onları yakan adam hakkında ki düşüncelerinizi sordum... |
Alıntı:
Sevgilisine benim olacaksin olman icinde tek yol bu, aksi halde topraginsin diyen adamlar taniyorum..Saniyorum onlarla ilgili konusmuzsunuz... O cesit adamlar icin diyebilecegim beyinsiz olduklaridir..Yapmaya cabaladiginiz ironiyi dusunurek yazdim yukardaki cevabi.. Yani sizin tek cubuklu Tanri`niz hangi inanista varsa bence onlarla muhatap olmak en iyisi..;) Zira bizim sonsuz secenegimiz ozgur irademiz ve dusunebilme yetenegimiz var..:rolleyes: |
Alıntı:
Evet eli kanlilar gelir kufreder giderlerdi laflariyla da gelmezsen yeme de yaninda yat olur..Burada sadece ateistler takilsa..Hani kimsecikler kalmasa..Bir muddet sonra kendi aranizda yine sorun yasarsiniz..Cunku inanclar bir olmasina ragmen..Beyinler dusunce yapilari bakis acilari bir degildir..Yine ceza ve odul koymak zorundasiniz..Kendi grubunuza bile.. O yuzden ise koca Allah`in cezasini odulunu `ne gerek var` diye sorgulamadan once..yazdiginiz siteyi sorgular ve site sahiplerini muhatap alip cevaplarini ogrenirseniz..Sonra biz sizle Allah in neden ceza odul koydugunu daha genis tartisiriz..:) not: ceza odul olayina bakis acim olmasi gerektigi yonundedir.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 . |