murted´isimli üyeden Alıntı
Onlar için bir sakıncası olmayabilir bu ayetlerin. Adamlar İslam'ın 1400 yıl sonra 1,5 milyara yakın inanırı olabileceğini ve o dönemde bunların o kadar göze batacağını düşünememeleri normal değil mi? Ayrıca bunu yapanların sonrasında ne olacağıyla ilgilendiklerini de sanmıyorum.
|
BU SÖZÜNÜZDE KURAN-I KERİMİN O DÖNEMDE CIKAR AMACLI YAZILDĞI SÖZ KONUSU CIKAR
İnanan insan Kuran'dan ayet çıkarmaz, Allah'tan korkar. İnanmayan insan neden İslam'ın sonrakilere kalması için samimi bir çaba göstersin?
|
BURDAKİ SÖZÜNÜZDE İSE KURAN-I KERİMİN ALLAH TARAFINDAN YAZILDIĞININ ACIKCA GÖSTERGESİ
Sahtekarlık yapabilecek, Kuran'dan ayet çıkarabilecek kadar ahlaksız birileri neden biz insanlara daha inanması kolay bir Kuran bırakalım diye sonrakileri düşünüp de ayetleri çıkarsınlar? Onlar zamanında iş gördüyse, onlara göre kimin umrunda sonrasında ne olacağı?
Anlatabildim mi?
|
Bu ayetler sayesinde sizler gibi güzide(

) insanları kaybetmişler,kalplerinde sıkıntı olanları kaybetmişler,
BAKIN İLETİNİZDE DAHİ ÇELİŞKİYİ GÖREMEMİŞSİNİZ,BİR ÖYLE BİR BÖYLE TTUM İÇERSİNDESİNİZ.DÜZ ÇİZGİDE NEDEN İLERLEMİYORSUNUZDA SÜREKLİ SAPAKLARDA DOLANIYORSUNUZ.
iDDİALARINIZA KANIT ARAMAK İÇİN O KADAR KAFA YORUYORSUNUZ Kİ ŞU KAFA YORMANIZI İŞİNİZE,AŞINIZA,EŞİNİZE VERSENİZ BUNDAN KAT BE KAT SAĞLIKLI DÜŞÜNCEDE OLAN BİREYLER OLURDUNUZ