Efendim islamın nasıl bir hastalık olduğuna biraz daha dikkat çekebilmek için,
The Pew Research Center for the People & the Press adlı kurumun yaptığı bir araştırmaya dikkat çekmek isterim.
2002 yılında 38.000 kişinin katılımıyla yapılan araştırmada, en çok dikkati mi çeken nokta, "islamın savunması için intihar saldırısını meşru görür müsünüz?" sorusuna verilen cevaplardır.
Tamamını
buradan indirebileceğiniz raporun 5.sayfasında aşağıdaki özeti bulacaksınız.
Yine
başka bir raporun içinde, bin ladin'i destekleme oranını bulacaksınız:
Bu verilere dayanarak, müslümanların çoğuluğunun islamın savunması için ölmeyi ve öldürmeyi "doğru" karşıladığı yorumunu yapıyorum.
İşte bu MANYAKLIKTIR! İslam alemi delirmiş olmalı, bu yüzyılda böyle bir inanç olabilir mi? Türkiye'de görece az olan bu manyaklığa karşı, "onlar dini yanlış yorumluyor" savunması yapılıyor. Evet çok mantıklı müslümanların büyük çoğunluğu yanlış siz doğrusunz öyle mi? Hayır efendim, siz Mustafa Kemal'in sizi tanıştırdığı özgürlüğün keyfine vardığınız için size öyle geliyor. Gerçek islam diğerlerinin kurandan hasiten anladığı islam. İslam kötüdür! Duyun duyurunuz, kendinizde belirtilerini gördüğünüzde acil tedavi olunuz.
Bugünkü islam anlayışının ıslah edilme, reform edilme zamanı gelmişte geçmektedir. Çeğımızda islam orta çağın, engizisyonlu hıristiyanlı ile aynı düzeye gelmiştir.