taabbud´isimli üyeden Alıntı
Bu kadar farklı ilimlere harcadığınız zamanın milyarda birini islamı tanımaya harcasaydınız beni anlardınız.
|
İslam'ı tanımadığımı nereden çıkardınız?
Ben,gökten indirildiği söylenilen üç ayrı masalı, on beş yıldır inceliyorum. Kendi orijinal kaynaklarından, pek çok Müslüman'ın dinini -kulaktan dolma- bilgilerle öğrendiğini sandığını iyi biliyorum. Besmele-i şerif diyerek yücelttiğiniz "Bismillahirrahmanirrahim" sözünün anlamını bilmeyen Müslümanlar tanırım.
Siz İslam'ı ne kadar biliyorsunuz?
Allah sözünün kökeni nedir?
Muhammet okur-yazar mıdır?
Kur'an'da Sure adı olan Ta-Ha sözü hangi dildendir,anlamı nedir?
Ya-Sin Suresi "Kur'an'ın Kalbi" sayılır, Ya-Sin sözcüğü hangi dile aittir, anlamı nedir?
Sünnet , Namaz , Oruç , Kurban ritüelleri İslam'a hangi dinlerden aşırılarak sokulmuştur.
Hz.Aişe Muhammet'le kaç yaşında evlendirilmiştir, Hayber Savaşı dönüşünde Muhammet'i aldattığı doğru mudur?
Nur Suresinin 11/12/13/14/15/16 ve 23/24/25 ayetleri ne için nazil (!) olmuştur ya da uydurulmuştur.
Bunlar hemen aklıma gelenler, saymaya devam etsem saatler sürecek...
Ama sizin için sevinilecek bir yan yine de var. Bu çatı altında sebat ederseniz, tüm bu gerçekleri teker teker öğrenirsiniz.İman etmeye devam edecekseniz, bunları da bilin, yine Müslüman olarak kalabilirsiniz.