Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-12-2009, 01:55
micromega micromega isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Smile İnanmıyorum...

Herkese merhabalar,

07-02-2008 tarihinden beri siteye üyeyim.Merak ettiğim tüm konu başlıklarını ve makaleleri okudum.Bu süre içinde okuduğum konularla ilgili herhangi bir yorum yapmadım.Önce okuyup bilgi sahibi olmayı yeğledim dersem daha uygun olur sanırım.Yıllar içinde sürekli Kuranı okuyup anlamaya çalıştım,araştırdım ve inceledim,inanmaya çalıştım,zorladım olmadı.Namaz kılmayı,oruç tutmayı denedim; hani dedim belki ritüelleri yerine getirirsem imanla ilgili konuları daha iyi anlarım...I ıh olmadı aklım,mantığım,yaşama sevincim,insanlara olan sevgim,doğaya ve hayvanlara olan saygım bu zorlamayıda kabul etmedi ve sonra... Sevgili Turan DURSUN'a ait DİN BU adlı eseri okudum.İlhan ARSEL'in sitesini komple okudum.Aklıma ve mantığıma aykırı gelen herşeyi onlar açıklamıştı.Acaba ben yanılıyormuyum düşüncesinin anlamsız olduğunu benim düşündüklerimi başkalarınında düşünmüş olduğunu görmek beni sevindirdi.

Bir Tanrı varmıdır yokmudur sorusunu kendime defalarca sordum,her soruşumun peşine düşündüm,bilgilerimin eksik kaldığı yerlerde oturdum okudum.Saatlerce,günlerce sıkılmadan okudum hemde her dinden ve düşünceden eserler okudum...

Yaklaşık ondört gün süren bu düşünsel yolculuğumun sonunda zaten inanmadığım tüm dinlerin Tanrı'larınıda reddettim...

Şimdi onüç yaşında olan oğlumun aklının ve mantığının adına din denen (musevilik,müslümanlık,hristiyanlık) saçmalıklarla deforme edilmesini önlemek için uğraşıyorum.

Önerilen Siteler