Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Çalışma Alanı > Video Çalışmaları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-02-2010, 19:39
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Standart MÜJDE: Video Grubumuza Büyük Destek

Bugün milomanara (hem de kendiliğinden - ben bu konuda hiçbir ricada bulunmadan) yapmış olduğu video çeviri ve altyazılandırma çalışmalarını sitemize armağan etmeyi teklif etti. Ben de severek, sevinerek kabul ettim.

Kendisi bu çalışmalarını, zamanında zaten TD çatısı altında ve TD için yaptığını, fakat sitenin hiçbir resmi sayfasında/kanalında yayınlanmadığından kendi YouTube kanalında yayınlamış olduğunu, ama çalışmaların 100% TD Sitesine ait olduğunu söyledi.

Milomanara'nın YouTube Kanalı
belki de alanında (nonteist videoların Türkçe çevirisi ve altyazılandırması alanında) YouTube'da en çok ilgi toplayan kanal. Ve her bir çalışması birbirinden değerli. Örneğin ben, TD Sitesini bile milo'nun bu çalışmaları sayesinde bulmuş veya ilk olarak bu çalışmalar sayesinde TD Sitesine ilgi duyup, incelemeye başlamıştım (ki bunu ta o zamandan yazmıştım forumda).

Şimdi sevgili milomanara, bence çok büyük bir cömertlikle zamanında site için yapmış olduğu bütün çalışmalarını siteye armağan ediyor. Hem YouTube kanalımızda hem de anasayfamızda kendi logomuzla yayınlayabileceğiz. Hatta bu videoları kendi kanalından kaldırmayı bile teklif etti.

Bugün bu videoları milo'dan alıp (o şu an upload yapıyor, daha sonra linki gönderecek, ben de download yapacağım), sitemizin logolarını ekleyip, YouTube kanalımıza yükleme işiyle geçecek...

saygılarımla

Önerilen Siteler