Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 21-05-2006, 07:22
Üye Değil

Standart Re: Allahniye peygamberler gonderdi?

sorogren";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kiymetnadir cocuk,
yasitlarinin yazdiklari topiclere yaz bi zahmet.
bensenin hicbir topicine yazmadim.sen de benimkilere yazma.aramizda ciddiyet farki var.
Aramızda ciddiyet farkı olduğu doğrudur da senin söylemek istediğin üslup farklılığı herhalde. *Ben insanı, yaşamı, doğayı, bilimi ve teknolojiyi ciddiye alırım, senin bu siteye yazdıkların, ancak üslubumdaki mizahı çıkarır ortaya. Mizah da senin sandığının aksine ciddi iştir ha!

'Çocuk' lafına gelince, büyük mahdum geçen yıl audio-engineering'i bitirdi, küçüğü de *Software Engineering'inin 3. senesinde. İnternet cafe lafına gelince, işimiz olmaz evden uzakta tatilde olmadığımız sürece. Evde 24 saat DSL'e bağlı 6 makinalık bir network çalışıyor haldır haldır. *

Yaratıcılığın gücüne inanırım ben, yaratanın değil. Oturup Saidi Kürdi'den Bedi üz Bilmemkimden copy/paste yazı asacağına, o okuduklarından ne anladığını anlat, seni, hayatını, felsefeni, çoluğunu çocuğunu nasıl etkilediğini anlat da, oradan ne özümsediğini bilelim. Başkalarının yazdıklarınla gelme, kendi malların olsun tezgahta, onları görelim hele.

'Benim topiclerimin altına yazma' deme bana. Senin topiclerinin altına yazarken çok eğleniyorum, beni bundan mahrum etme. Hatta sen de ben de başlıklarımın altına yaz ne olur. Hani İSLAM NEDİR konusuna 6 tane yazı astım ya, onların altına değerli fikirlerini yazmanı bekliyorum senden. Hassaten yani.

Mantı hamuru hazır, dinlenmeye bıraktım. Gel beraber tortop edelim sallayalım uzaya. Belki başka galaxiler falan oluşur da bi faydamız olur be şu fani dünyada insana, uzaylıya falan.

Önerilen Siteler