Re: Turan Dursun 'un Saçma İftiraları
Sevgili Yusuf_54,
"sizin özgürlük dediğiniz şey dine, Allah(CC)'a, Peygamber'lerine Ve Kur'an-ı Kerim'ine sataşmak mıdır?, onları her defasında mantıksız şeylerle yalanlamak mı?"
değil tabiki.
İlk önce "sataşmak" fiili uygun değil. Eleştirmek ve sorgulamak'tır bu.Sen de azıcık da olsan sorgularsan bizim düşündüklerimizi anlarsın.Ana sayfadaki "Ateizm nedir" linkine tıklayıp, sinirlenmeden ordaki yazıyı okumanı tavsiye ediyorum..Ki "mantıksız şeyler" ne olduğunu anlayabilmen için..
Sodom ve Homorra kentlerinin efsanesini biliyoruz, sevgili Yusuf_54.Emin ol ki dini bilgisi senden çok üstün olabilecek insanlarla tartışıyor olabilirsin dini.Ve ayrıca "Sodom ve Homorra" gibi korkutmalar insan uydurmasıdır. Yüce Allah'a hiç yakışır mı böyle şeyler?!
Ve neden tehdit ediyorsun ki? Allah' inanıyorsun diye kendini ödüllendirmiş sayman ve bizi lanetlenmiş sayman, senin bencillikle dolmuş bir önyargılı şahsiyet olduğunu ortaya koyar, sevgili Yusuf_54.
Ama seni anlıyorum.Yıllarca inandığın bir şeye ufak bir eleştiri geldiğinde (ki bu inandığın şey anne baba sevgisinden daha kutsaldır senin için,eminim) böyle sinirlenip, kendini kontrolden çıkarman normaldir.Ben de senin gibiydiydim 6 sene önce...
Bence sakin sakin oku ve dinle..Bu sözlerin tam anlamında..Yararını göreceksin..
|