Yakındır ki Doğruyu anlamanız.
Selamlar;
Her insan düşündüğü fikri savunma hakkına sahiptir. Yalnız bu fikri savunurken diğer insanların inandığı değerlere saygı duyması gerekir. Siteyi uzun bir süre araştırma inceleme fırsatım oldu. Öncelikle insan dinden elbette cıkabilir ancak herhangi bir dine saygı duyan insanlara ve dinlere saygısızlık yapabilcegi anlamına gelmez. Sizler inanmayanlar... Ben sizi cahil bir kesim olarak nitelendirebilirdim ama her insan hata yapabilir. Nasıl ? Kuran-ı Kerim'in Turkcesini okumak yetmez. Arapçasını okumak yetmez. Birde acın ingilizcesini okuyun. Aradaki ucurumları gorebilesiniz. Türk milleti ve Arap milleti bu zamana kadar İslami hep yanlış algıladı , yanlış algılamaya zorlandı. Bu sayede bu ve buna benzer siteler ortaya cıktı. Ben yine size saygı duyuyorum fakat içinizde bulunan bazı karekteri zayıf haysiyet yoksunu arkadaslar benim size duydugum saygının %1'ini duymuyorlar. Saglık olsun. Canları sagolsun ; ancak Tanrıyı inkar eden arkadaslara sesleniyorum... Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Bu benim muhtemelen son yazım olacak. Çünkü gercekten burda gecirecegim vakiti din ile ilgili dogru şeyleri araştırmak istiyorum. Kime göre neye göre ?
İnsanlar;
Öncelikle saygıyı ve haysiyetinizi muhafaza ediniz. Daha sonra bu ve bune benzer platformlarda kendinize birşeyler aktarmaya calısınız.Herşeyin başı saygıdır. Saygıdan yoksun haysiyet müşkülleri bana burda dinden bahsetmesin...
Saygılarımla
|