Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 31-07-2011, 02:03
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Mucize Yalanları E-Kitap

Bugüne kadarki çürüttüğüm tüm mucize yalanlarını bir araya topladım.Düzeni biraz karışık olmuş olabilir çünkü son zamanlarda gece gündüz bunları tamamlamaya uğraştığım için gına geldi dolayısıyla e-kitaba fazla özenmedim.Ama gayet nettir okurken problem yaşamazsınız.

Kitabı Mucize Yalanları ve Asılsız Mucizeler diye iki başlıkta toparladım.Mucize Yalanları başlığını atmayı unutmuşum ama sorun değil Asılsız Mucizeler baişlığına kadarkiler Mucize Yalanları başlığı altındadır.Bunların farkı ise;

Mucize Yalanları bölümünde Müslümanların en fazla kandıkları,sürekli gözümüze soktukları mucizeler çürütülmüştür.(Evrenin Genişlemesi ya da 7 Kat Gök gibi).

Asılsız Mucizeler bölümünde ise akılları başındaki Müslümanların bile kesin olarak reddettikleri,deli saçması dediğimiz,aslında hiçbir açıklamya gerek olmayan fakat bunlara inanan Müslümanlar için bu zahmete katlandığımız mucize olmadıkları her hallerinden belli Mucizeleri(!) çürüttüm(Hayvanların Muhabbetleri,Petrolün Oluşumu gibi).Çürüttüm dediğime bakmayın bunu söylerken ben utanıyorum ama bunlara kananların alınları dik maşallah.Neyse lafı fazla uzatmadan,hazırladığım elektronik kitapları dileyen şu linklerden indirebilir;

http://www.megaupload.com/?d=ZUQTSS4U
http://hotfile.com/dl/125455872/51f6...anlar.pdf.html

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook

Önerilen Siteler