BU FORUMUN TADI KACTI!
Bir cok arkadasimdan ozur dileyerek bu basligi aciyorum.
Son bir kac haftadir forumun tadi,tuzu kalmadi.
Fikir catismasinin oldugu yerlerde insanlar arasinda ufak,tefek takismalar olur.Ancak son zamanlarda foruma uye olanlarin bir cogu "fikir catismasinin kufretmeyi mesrulasmasi" gibi bir dusunceyle hareket ederek sokakta edemeyecekleri hakaretleri burda yapmaya basladilar.
Eskiden forumdaki butun iletileri teker teker okurken,simdilerde basliklari dahi okuyamaz oldum.
Forumda asiri giden muslumanlara karsi en buyuk tepkiyi gosterenlerin basinda ben bulunuyorum.Bana goren yanlis yapanin sifatlarina bakilarak yanlislari dogru gosterilemez.Yanlis+din=dogru degildir.
Ama ayni hassasiyeti ateist arkadaslarimdan goremedim.
Yanlis+ateizm=dogru.Maalessef boyle bir gercekle karsi karsiya kaldik.
Artik bu forum okunmaz hale geldi.Siteyi yapan arkadaslarimin emekleri icin gercekten uzuluyorum."Yapmak zor,yikmak kolay."
Siteyi kuran arkadaslarim.Ateistte olsa bu tur kufur ve hakaretlere izin vermeyin.Emeklerinizi dusunun.
Bir ara Ella-Slycako tartismalari vardi.Medeniyet kokan ve bende hayranlik olusturan bu tartismalara ne oldu?Neden bitti?Hic dusundunuzmu?
Ateist ve inananlar bir arada hosgoru ile tartisirlarsa bu forum amacina ulasabilir.
Lutfen dikkat edin!Birileri ateizm adi altinda bu forumun sonunu hazirliyorlar.Emege saygimdan dolayi actigim bu baslik umarim olumlu tepkiler alir.(Ters tepki alma riskinide goz onunde bulundurdum.)
Bol sans diliyorum.
|