Küçük (!) Şeyler
Arkadaşlar öncelikle selamlar...
Forumu uzun uzadıya okudum.Evet insanı araştırmaya,sorgulamaya iten hatta insanın uykularını kaçıran bilgilerle dolu.Araştırma aşamasındayım şuan sonuçları bitince sizlerle de paylaşacağım.
Benim merak ettiğim ilk soruyla başlayıp cevap aldıkça diğer sorularımı da sormak isterim sizlere.Şunu belirteyim Müslümanım ve sizlere de saygı duyuyorum.Diğer Müslüman arkadaşlarım gibi sizlerin sorularına cevap veremeyecek aşamaya gelirsem şayet merak etmeyin "hepiniz cehennemde yanacaksınız" deyip kaçmayacağım =)) Ki zaten ben Allah'ımı sadece korku öğesi olarak görüp sevmek istemem.Neyse konuya gireyim ilk sorum kendi yaşadığım bi olaydan olsun sizlere 7 yaşındayım ve bir rüya görüyorum (detayları bende kalsın) rüyamın baş kahramanının yüzünü görüyorum ama ne gözünü,ne ağzını hiçbir uzvunu göremiyorum yüzünde.Sabah annem okul için kaldırıyor beni,gözlerimi açar açmaz anne ben Peygamberimizi gördüm diyorum.Ailem inançlı (arada 5 vakit namaza başlarlar,bazen bırakırlar.Babam sadece sabah ve cuma namazını kılar.Ailece oruç tutarız) Sorum şu ; 7 yaşında okulu ve oyunları dışında hiçbir şey bilmeyen bir çocuk rüyasında peygamberi görüyor ve sonradan öğreniyor ki peygamberi rüyalarda gören insanlar yüzünü görmezlermiş.Bilinçaltı demeyin lütfen bana çünkü o yaşta benim böyle bir uğraşım yoktu.Stv'deki mucizeler gerçek hayatta olmuyor ama bir şekilde bir güç bizlere "Ben varım" diyor.Cevaplarınızı aldıktan sonra birkaç sorum daha olacak.
|