Yehova Şahitleri Dosyası..
evet yehova şahitlerini az çok tanıyooruz ama bazı şeyleri bilmiyoruz evet bunlar genelde açıklanmayan ,söylenmeyen gizli tutulan şeylerdir...heleki new york taki merkez bürolarına her ay raporlarla bilgi verdiklerii..bunlar kaç kişiyi bu gün ziyaret ettik kaçı ilgi gösdterdi kaçı inançlarımızı benimsedi *kaçı y .şahidi olmaya karar vedi ayrıca kaç kişi bu yıl vaftiz edildi gibi bilgileri new yorka bildirirler. evet bunlar kapımıı çalıyor lar ve bize bazı doktrinlerini anlatıyorlar daha sonra kapıyı kapatınca biz bunlar eline bir kalem ve kağıt alıp sizin adresinizi not ediyorlar amacı; sizin ilgi gösterip göstermediğiniz çünkü daha sonra tekrar size uğrayacaklar!! *peki doktrinleri nereye dsayanıyor ?? kendilerininde idda ettikleri gibi "tek gerçek tanrı yehovaya" yı ?cevap tabiki hayır!!! bunların inançlarının kaynağı eski adventist grupların öğretişleridir ! ve kesinlikle tanrı tarafından değil insanlar tarafından yönetilip kurulmuştur ! bizzat bu teşkilatı kuran kişide 100 yıl önce yaşamış charles taze russel dir ! sakallı ,gerici ,çok tutucu bir insandır kendisi .asla karalamak için söylemiyorum zaten inançlarını inceledikçe eminim ki sizde far edeceksiniz! yani amerikalı bir "şeyh" tarafından kurulmuştur..nasıl tanrı tarafından teşkil edilmiş bir hakikat olabilirler ki !
ayrıca uygulamalarına da değinmek istiyorum ; haftada beş ibadetleri vardır ..ikisini "tarla"olarak adlandırırlar ! yani size empoze ettikleri inançlarını tarla dedikleri sokaklarda caddelerde evlerde anlatırlar. .zorla kapınıza yeni bir dini tanıtım getirirler..sadece onlar kurtulucakmış aksi halde kapınıza gelerek kurtuluşa gelin diye çağrı yapmazşlardı.siz onlara göre sahte dinin yani şeytaın tarafında tavır alan kişilersinizdir..evet şeytanın...ama sadece onlar tanrının tarafındadırlar.siz onlara bir şey öğretemezsiniz onlar size öğretirler..öğrettikleri herşey de doğrudur.
ibadete giderken eğer bir vaftizli biriyseniz kesinlikle takım elbise yuada etek giymelisiniz..tişört,kot pantolon felan kabul edilmez..siz yaz kış hep aynı formatta takılırsınız! bide bunu din formatına sokarlar! ..sakal bırakamasssınız.saçınızı uzunca bırakamassınız bunlar kesinlikle yasaktır.
kan naklini kabul etmezler ...kutsal kitaptaki kan yemeyeceksin emrini dündürür dolaştırır kan nakline çevirirler..allah muhafaza başlarına bişey gelse amelyat durumları olursa kanı reddder ÖLÜRLER .daha modern çağa geç,iş yapamamışlardır yanii. tıbbın yardımını bu şekilde redddedip kendilerine "şehit" süsü verirler..tutumları son zamanlarda biraz yumuşamıştır ..şimdi kanın küçük kısımlarını vicdana göre kabul ediyorlar..önceden normal bir aşıya bile itiraz ederlerdi..kansız tedavi söz konusuysa kabul yoksa ölümü seçerler! zavallı bebnekler ,çocuklar,gençler bu şekilde ölür.aman siz bunlarn oyununa gelmeyin ..yşt nin kurbanı olmayın ! *
askerliğe felanda karşılardır ..kesinlikle askere gitmezler..onun yerine hapise girerler . hiç bir bayrağa selam vermezler ... hiç bir ülkenin milli marşını söylemezler hiç bir şekilde saygı duruşunda durmazlar ( nedense ...) yani bizim milli marşımızda söylenmiyoor.biz onlara göre şeytanın askerleriymişiz ..sadece onlar kurtulacaklarmış !!
birde 144 000 sınıfı vardır bunların ..bunlar tanrının seçtiği kutsallar sınıfıdır ! yani ruhban sınıfı! birde ruhban sınıfına karşı çıkarlar halbuki 144000 sınıfı resmen onların kollektif papa sıdır..katolikler gibi .onlar tanrıdan yönlendirme alırlarmış ve bunuda diğer y .şahitlerine iletirlermiş ! eğer bir kişi bu 144000 kişiye karşı çıkıyorsa aslında tanrıya karşı çıkıyor eğer 144000 leri eleştiriyorsa aslında tanrıyı eleştirmiş oluyormuş ! onlardan ayrılırsan sana "irtidat etmiş "damgasını vururlar.
kutsal kitabı tek yetki kaynağı olarak görmezler her nekadar mukadddes kitap deselerde onun yanında yine 144000lerin hazırladığı *gözcü kulesi ve uyanış dergilerini okurlar . . .kutsal kitabı ancak bu şekilde anlarlarmış ..
sınırlı ölçüde alkolu kabul ederler fakat sigarayı redddedrler.uyuşturucu kullanmazlar.
cehennemin var olduğuna inanmazlar ..ama cennete bir şey demiyorlar tabbii cenet varmış ama cehennem asla ! sevgi tanrısına bunu yakıştıramıyorlar
halbuki size bir ayetle sevgi tanrısının kim olduğunu ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu göstereyi m;
2.Sa.22: 9 Burnundan duman yükseldi, Ağzından kavurucu ateş Ve korlar fışkırdı !
peki neden ? gelin görelim neden ;
2.Sa.22: 7 Sıkıntı içinde RAB'be yakardım,Tanrım'a seslendim.Tapınağından sesimi duydu, Haykırışım kulaklarına ulaştı.
2.Sa.22: 8 O zaman yeryüzü sarsılıp sallandı, Titreyip sarsıldı göklerin temelleri, Çünkü RAB öfkelenmişti.
..
bunların tanrılarıda böyle kendileride !!!
evet size kısaca doktrinlerini anlattım daha ekleyeceğimiz çok şey var tabii.. bunları ben abartmadan , eğriltmeden, kendi yorumumu katmadan *anlatıyorum bunlar kesinlikle doğrudur!!
amacım onları karalamak değil ( ki zaten hiç bir işime yararmaz) gerçekleri görmenizi sdağlamak ! bunların kurbanı olmayın ..yşt nin sömürgesi olayın ..azat edin kendinizi ! bu yazdığım tabulara bağlanmayın ... sapkın hırıstiyan kollardan inançlar toplayıp bunları kendi öğreti sistemine geçirip size sunulan bu oyuna gelmeyi n!
habilis
|