Bedevi´isimli üyeden Alıntı
Hayırdır biraz sinirli gördüm seni...
Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.
Bu arada ettiğin küfrüde de tüm içten dileklerimle iade ediyorum 
|
Ne küfür ettim, avare dingil(küfür değil, kamyonalrda yüksüz iken yukarı kaldırılan ve tümseklere çarpınca avarece dönen teker için kullanılır, yani tıpkı sen), ama bak sen yer, yer hayli küfür ettin, çapınla ilgili olduğu için bu tür muhabbete hiç girmeyelim, o düzey senin olsun...
Çarpıtma zekana hayran kaldım şimdi, SEN bunlarla filan mı KARIŞTIRDIN diye sordum,
din eleştirisi yaptığımı da nereden çıkarttın.
Bak yine diyorum ne içiyorsan söyle
Avare dingil, forumlar, kitaplar, siteler şu ya da bu bunlar iletişimin ve öğrenmenin, bir çok konuda vesilenin aracıdırlar, kafan sadece provakatörlüğe mi çalışır, yoksa bir mantığa da sahip misin? (sanki anne karnında öğrenmiş gibi üfürüyorsun, hem bu forumun dinler konusunda insanlara kazandırdıkları seni neden bu kadar gerdi ki-forum zaten bunun için var, işine gelmezse senin sorunun? Yaran mı var? Hem sen kimsin ki insanları bu tür ahmakça eleştirilerle belirlemeyei tanımlamaya çalışıyorsun, bu sitede dinlerle ilgili hem sitede hem de forumda binlerce kaynak var, avare dingil. Kısaca sen kimsin ki bu tarz salakça yakıştırmalarla -cidden salakça- kafana göre don biçmeye kalkıyorsun, 3 tane de çocuk yapalım mı? Sen misin bu kafanın yardağı?)...