Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25-10-2017, 07:10
Baskoylu Baskoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Saygideger Yonetici Dostlara

Saygideger Yonetici Dostlarim.

Oncelikle haddim olmiyarak sizden olan talebimden dolayi surcu lisan eyliyorsam, Bagislayin.

Evrensel-Insan
Daha evvel forumlarda yarattığı kir, her konuyu rayından çıkartma ve tümünüde salt kendi ama tek bir konu olan günceline getirme gibi tutumlarıyla (defalarca(*) kez moderatörlerin uyarı, artık yalvarması da dahil yapmaya devam ettiği için), forumun selahiyeti için, son çare olarak 2 yıllığına uzaklaştırılmıştı.
Tekrar döndüğünde ise uzun süre hiç müdahale edilmeksizin, uyarıda vermeksizin, gözlemlendi. Bunun sonucunda değişen bir şey olmadığı gibi, eskiye nazaran forumu daha fazla kendi blog, kendi şahsına münhasır bir alanmış gibi fütursuzca kullanma tutumu, alanına çevirme gayretiyle, Yönetim alanında tekrar ne yapacağız oylaması yapıldı. (28-11-2014)
Sizinde bildiginiz gibi, daha once forumdan bazi sebeplerden dolayi aranizdan ayrilacagimi soylemis ve bir sure foruma katilmadim.
Belirli bir sure sonra siteye girdigimde Saygideger Evrensel-Insan`in yassaklandigini gordum O zamanda sebebini bilmedigimden dolayi kisa da olsa basit sorunlardan dolayi yassaklamanin ve uzaklastirilmanin dogru olmadigini dile getirmistim..

Hepmizinde gordugu gibi, Bazi insanlar yassaklandigi zaman baska nikler alarak geri gelmeyi dogru bir yaklasim olarak gormedigi icin geri gelmez, Bazilari ise bin bir surat olarak durmadan nik alir farkli niklerle foruma girer...
Biz buna Tutarli ve Tutarsiz veya kabacasi Onurlu ve Onursuz yaklasimlar olarak bakariz....
Sahsen Evrensel-Insan dostla kisisel sohbetim veya kisisel dostlugumuz olmadi, daha once burada bulundugum zaman saygili ve seviyeli yaklasimini biliyorum..
Kufur ve hakaret kullandigina rastlamadim..
Kaldiki sizinde yukarida belirttiginiz gibi, kufur ve hakaret icerikli konudan dolayi uzaklastirmamissiniz...

Farkliliklarimiz ZENGINLIKLERIMIZDIR teorisiyle ozgurce fikir ve dusuncelerini aktarip farkliliklarimizi paylasmanin dogru olacagina inandigim icin, ozellikle Kufur ve Hakaret gibi ortamlar icine girilmedigi surece Yassaklanmalarin dogru olmiyacagini dusunuyorum..

Sonuc Olarak Siz Dostlardan Istirhamim Bir Kez Daha Gozden Gecirilmesini, hangi foruma katiliyorsa, aramizda bulunmasinin bizlere ve foruma zarar vermiyecegi dusuncesi ile, Taktiri yine siz dostlara birakiyorum...

Kazanmak zor,
Kaybetmek kolay oldugunu da goz onunde bulundurmakta yarar var...

Saygi ve Insani Sevgilerimle

MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR

Önerilen Siteler