Re: TANRI KURAMLARI...
Arkadaslar ben Uzayda bir yasamin mümkün oldugunu kabul ediyorum.Hepimiz yildizlarin tozlariyiz.Kökenimiz bir Süpernova patlamasinin sonuclaridir.Sonuc itibariyla bir sivrisinek ile,bir kaya parcasi ile ve bazilarinin begenmeyip atalarimiz olarak kabul etmedigi maymun ile ayni kökenlere sahipiz.Büyük patlamadan sonra meydana gelen Hidrojen elementinin yildizlarda cok yüksek basinc altinda 10 milyon derecede yanmasi sonucu Helyuma dönüsmesi ve Helyumun Lityuma ve böyle devem ederek yildizin patlamasi ile evrene yayilmasi olayi vardir.Yani bizim Dünyamizi olusturan elementler Yildiz patlamasiyla Evrenin her tarafina yayilmistir.Dünya üzerindeki yasami olusturan kosullar evrenin herhangi bir noktasinda neden olmasin.Ben evrende bizden baska canlilarin olduguna inaniyorum.Carl Sagan in yaptigi olasilik hesaplarina göre sadece bizim Samanyolunda 100 milyon gezegende canli olmasi olasi.Benim inanmadigim UFO lar.Hicbir ciddi Astronom da UFO lara inanmaz.Yildizlar arasi uzaklik müthis oldugundan,o kadar yolu katetmis gelmis bir Uzayli grubu büyük bir ilme sahip demektir.Bu uzayli buraya kadar gelir de neden bizimle iletisim kurmaz?En önemli soru budur. Bizden mi korkar?Hadi canim sende.
|