dine mine ne´isimli üyeden Alıntı
Kapitalist sistem, matematiksel bir oyun olarak kabul edilebilir ve dünya, bu oyunu oynamaktadır; bu nedenle, çoğu aktörler robot gibi zaten. Bu durumda, suçlamaların partiye özgü bir eleştiri içermediği sonucu ortaya çıkar.
|
Kleptokrasi Türkiye'de şu an partiye özgüdür, kleptokrasiyi rejim haline getiren AKP'dir, sisteme özgü değil. Bu hırsızlar çaldıkları paraları da yurtdışı bankalarda tutuyorlar, aynen wiki!den verdiğim kaynakta ifade edildiği gibi (ki seçim öncesi birileri bu paraları geri getirmekten söz etmişti, toplum buna dahi kayıtsız olabilecek kadar
düşünemez durumda)
Geri kalmış toplumlarda(yani bilincen) haramiler saltanat kurarlar ve senin gibi bir dingilin harami saltanatının ateşli savunucusu olması, benim ifadelerimi doğrular, senin gibiler bu düzeyde
düşünme yetisini kaybetmişse, toplum ne yapsın?. Bu konuda mesele kapitalizm değil, o ayrı, konuyla ilgili olarak insanın da çoğunlukla düşünemediğini ifade ediyorum, ilk yazımda zaten dile getirmiştim... Yani insan da yapay zekalar gibi, yine çeşitli merkezlerce, toplum üzerinden, evvelce kodlanıyor

Bu basit ifadelerimi anlayamamak için ne içmeli?
Yani VERİ, VERİTABANI önceden, abuk, subuk, düşünülmemiş, düşünülmesi istenmeyen şeylerle doldurulmuş, elbette inanç faktörünün kullanımı başlı, başına belirleyici unsur olarak kullanılıyor. Bir kaç aidiyet isitismarıyla, din, ırkçılık, milliyetçilik, sözde bir kaç kalem silah üretimi(ki onda dahi kleptokratların para kazanması, SOYGUN YAPABİLMESİ esastır) bol afyonlu toplum.
Burada, konu itibarıyla bu önemli, gerisi ayrı, farklı konuların başlıklarıdır, ben konuya bağlı çerçevede dile getiriyorum, avare dingil... İster sistem olsun, ister haramiler iktidarı, burada konu bunları tartışmak değil, bunların toplumu, yani insanı
düşünemez , bağımlı hale getiriyor olmasıdır. Yani robotların iradesi olmadığını
çünkü nasıl davranacaklarını insanların belirlediğini düşünüyorsan, ben de diyorum ki; genel olarak ->insan da öyledir -ki avare dingil olmayı başarıyor ve düşünemiyor olmanla sen de dahil-