ŞERİAT ÜLKESİ TÜRKİYE VE SONRASI
Arkadaşlar ben hataylıyım dolayısıyla birçok tanıdıgım değişik arap ülkelerinde çalışıyorlar ve bende kendim şahsen arabistana gitmiş ve orda çalımış bir insan olarak anlatmak istiyorum bazı şeyleri;
1.si insanları ne kadar sıkarsanız okadar acılırlar (etki tepki) etkiniz ne kadar şiddetliyse göreceginiz tepkide o kadar büyüktür.
Arabistanda insanlar üzerinde şu an yogun bir baskı(şeriat) kurulmuştur..
Gelin bakalım bu baskı nelere sebeb olmuştur..
Abartısız soylemek gerekirse arabistanda fuhuş türkiyeden şu an cok daha fazla fakat birşey daha var ki orada işler farklı yürüyor
şöyleki arabistanda işler gizli yürüyor mesela abazalar küveyte gidiyor veya orda bulunan bilir eve dilenci kadınlar gelir cok tatlı kadınlar :wink: *onlarda belirli bi ücret karsılıgı her şeyi ama
herşeyiiii yapar...
bide bunlardan mahrum kalan kesim varki yazık onlarda homo olmak zorunda kalmıştır *:cry:.........
ve arabistanda çok fazla homo var orda berberlik yapanlar ii bilir..
2.si zorla cuma namazına insanların zorla götürülmesi ;
Allah bile bize irade vermiş ise siz kim oluyorsunuz be ahmaklar başka bişey söylemiyorum...
biliyorum başlıga göre kısa bir açıklama oldu ancak bir düşünün türkiyedede bu ve geri kalan zırvalıklarımı istiyorsunuz...Dünyaya daha geniş gözlüklerle bakın sevgili dinci kardeşlerim bazı kuralları allah tan geldiğiiçin değilde özünüze uymadığı için yapın hoş zaten hepsi kendi uydurduğumuz olaylar...(daha ii toplumsal bir hayat için anacak abartmanın anlamı yok)
ŞERİAT İSTEYEN DOSTLARIM ÖNCE GİDİNDE GÖRÜN NASILMIŞ ŞERİAT :twisted:
tanrının duzgun yazısıyla insanoglunun egri büğrü çizgileri birbirine hiç benzemiyor
|