Sevgili Öz Nar Hakikat Seyahat İşletmesi Yolcuları;
Sevgili Öz Nar hakikat seyahat işletmesi yolcuları;
Teknik bir arıza nedeni ile otobüsümüz yola şimdilik devam edememektedir.
Arızayı yedi gün içerisinde giderebileceğimizi sanıyoruz. *
Arıza için genelde usta otobüsün başına gelirken, bu otobanda, şoförümüz hız limitlerini epey bir defalarca geçtiği için, mecburen Şoför ‘ün mecburi akıllanma bidonuna girmesi gerekmektedir. *
Bu akıllanma kelimesini, “aaa-kıl- lan bu ”; Ma değil olarak yorumlayan şoförümüzün ne kadar bu bidona gereksinimi olduğunu siz yolcuların takdirine bırakıyoruz.
Şoförümüzün ehliyeti konusunda her ne kadar haklı olarak kuşku duysanız da, otobüsün de ne kadar otobüs olduğunu lütfen unutmayınız.
Bu mecburi istirahat içinde bizleri en azından rahatlatacak olan şey, durduğumuz yerde ki muhteşem manzara ve ılık havanın verdiği rehavettir.
Ver lem şu mikrofumuuu, lem versene !!###!!
Kaptan şoför konuşuyor,
Ben gelen kadar muavin direksiyon başına geçerse onu vurun. Bu bir emirdir.
Neeee, arka sırlardan hastir mi çekildi….
Ulan ben şimdi ….. Neyse!!!
Vardır bir üçüncüyolu la havleeee…
19 numaralı yolcu, ben gelene kadar yolcular sana emanet. *Psikololarını rahatlat kapışmasınlar sakın yolcular.
Bagajda ki Panteri arada bir havalandırın. *Kim de zaten ona başkan kementini taktıysa dönüşte soracağım. *Kedi yapmışlar güzelim Panteri.
Karaşimşeğin son noktası sen servis yap gözüm. Elin yüzün düzgün. Milletin karısına kızına bakmazsın.
Mısırın bağrından ki ırmağın adını almış teyze.. Gözünü seveyim sen sus. Bak kan şekerin çıkacak , doktor da yok burada. *Çok hasta olursan Cem abin iki tane enseye şaplak atsın kızma. Sirrüs dayı da *gezdirir ay da uzayda hem.
İnvi aslanım koçum, en vefalı sensin , Bundan sonra adını *Ali yaptım anasını satayım. *Gerçeğe uuuuuuu, yok yav bir harf daha vardı ya unuttum şimdi. *
Vartor,istavrit aynadan baktıkça denizi hatırlatıyorsunuz bana, şu Kanada meselesini ciddi, ciddi görüşelim. Hem orada da vardır belki boş bir otobüs şoförü koltuğu, burlaplar dar geliyor cancağızlarım burada.
Dilaver, gideceğim yerde ismine yabancılık çekmeyeceğim. Orda da var deli hakim dilaver. Heeheh eh “ Müdür sen say….”
Vay be özlemişim bile daha iki günden orayı…
Win win win , (sirenler çalıyor)
Aha da bizim El Karia geldi.
Durun lemmmmm, daha söyleyeceklerim bitme…d…iiiiiiii
Karıcığım seni seviyorummmmmmm.
Nehirrr yaramzlık yapma emi.
Çocuğa kartta kalan 25 i yollayın. O’na *kitap alacaktım ama boşver.
Kitaplarımı sakın kaldırma, bilgisayarıma dokunma
veeeee ağlama sakın emi benim canım kızım.
Dranlopphş. (Bu cop sesi.)
Bizim şoförü dönüşte Bakırköy hattına vermezlerse copun nereye indiğini veya girdiğini sorarız. (Bu da yolcuların içinden geçen ses)
Eyvallah.
|