Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-04-2006, 20:54
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: FAİZ HARAMMIŞ...ÖYLEMİ?

sayin hanzala...

oncelikle sizin icin kutsal olanlar bize siradan geliyor...
boyle olmasa idi bu platform olusmazdi...istisnalar haric bu sitede kimse inanan arkadaslarin sahsiyetlerini rencide etmiyor..

turan dursun bizim peygamberimiz degil..o siradan bir insan hepimizin oldugu gibi...biz onu kutsamadik...
turkiye gibi bir islam ulkesinde olumu goze olarak vermis oldugu onurlu mucadesesi bizler icin *tabiki bir isik,kiymetini bilirseniz sizler icinde...hatirasina saygi duyuyoruz...

neutrino arkadasimiz cok net bir dille ifade etmis...biz dayatmalara karsiyiz...siz kendi inanc ve kutsallarinizi bize dayatamazsiniz...biz tabulari yikmanin mucadelesini veriyoruz turan dursun gibi...oysa sizler tabularinizi bu topluma dayatiyorsunuz...

İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINA KÜFÜR ETTİ, 7 KURŞUNLA GEBERTİLDİ!

AHH LÜTFEN, BUNUN HAKARET OLARAK ALGILAMA.KÖPEK GİBİ GEBERTİLDİ!LÜTFEN KÖPEK DERKEN TEŞBİH YAPIYORUM.TEŞBİHTE HATA OLMAZ DERLER.

sapkaniz dusuyor ve kisa sure sonra keliniz gorunuyor...
sevgi ve hosguru takiyesini bile beceremiyorsunuz...
baris kavrami sizinle yanyana durmuyor...bunlari okumamayi tercih ederdik...
bunlari eminimki korelmis,dirilis,aspartam,mev, gameover ve diger inanan arkadaslarda duymak *istemezdi...

bugunki hurriyet gazetesinde bir haberdi...

afganistanda hiristiyanliga secen biri seriat rejimi tarafindan idama mahkum edilmisti...batili liderlerin ricalari sonucu affedilerek italyaya gonderilmisti...

turkiyeyi ayni devlet anlayisina oturtma sansiniz yok...
yuzbinlerce turan dursun yasiyor bu ulkede bunu unutma...

bir arada yasami ogrenmek zorundasiniz

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 05-04-2006, 04:32
Üye Değil

Standart Re: FAİZ HARAMMIŞ...ÖYLEMİ?

hanzala";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
HAKARET Mİ?

UKALA, DELİ, ÇILDIRMIŞSINIZ...VB İFADELERİ HAKARET SAYIYORSANIZ BAŞKA.SİTEDE KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİK.BU KÜFÜR KAVRAMINI NASIL TANIMLADIĞINIZA BAĞLI.

MESELA BİZLERE GÖRE, HZ.PEYGAMBERE, CİNSİ SAPIK, SÜBYANCI DEMEK SİZE GÖRE KÜFÜR DEĞİL, AMA AYNI İTHAMLARI TURAN DURSUNA YÖNELTMEK KÜFÜR OLABİLİYOR.

SONUÇ OLARAK, SİZİN SON DERECE, DENSİZ,TERBİYESİZ VE AŞAĞILIK BİR İNSAN OLDUĞUNUZA HÜKMEDİYORUM.BU SİTEDE, YAZILARINA KARŞILIK VEREMEDİĞİNİZ VEYA VERMEKTE ACİZ KALDIĞINIZ İNSANLARI EGALE ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ.

RÜZGAR EKEN, FIRTINA BİÇER DEMİŞSİN.
ÇOK HAKLISIN.EFENDİ HAZRETLERİNİZ TURAN DURSUN'DA, RÜZGAR EKMİŞ FIRTINAYI BİÇMİŞTİ.

İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINA KÜFÜR ETTİ, 7 KURŞUNLA GEBERTİLDİ!

AHH LÜTFEN, BUNUN HAKARET OLARAK ALGILAMA.KÖPEK GİBİ GEBERTİLDİ!LÜTFEN KÖPEK DERKEN TEŞBİH YAPIYORUM.TEŞBİHTE HATA OLMAZ DERLER.

TURAN DURSUN KİTAPLARINDA PEYGAMBERİN KADINLARI İLE............. BİLE KURAN KALEME ALMIŞ DEMESİDE YİNE TERBİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE SİZE GÖRE.

CENAB-I ALLAHTAN BELANIZI VERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.SİZİN GİBİLERİN KATLİ VACİPTİR.KELLESİ ALINMALIDIR!

Hanzala ben insanları ikiye ayırmıştım.İkinci gruba insancıklar demiştim.
Sen insan değil bir insancıksın.Şu yazdıklarına bak ta utan biraz.Atalar
ne güzel demiş:İt ürür,kervan yürür.Tesadüfen bu yazıya rastlamadan önce
başka topikte bana sataşmışsın.Ve senin seviye düşüklüğünden bahs etmiştim.
Bunu da burda ispatlamış oldun.Gerçek yüzünü gösterdiğin için sağol.Sen ve
senin gibiler insanlığın yüz karalarısınız.Bir yazında da bizi ahlaksızlıkla
suçlamıştın.Ahlak anlayışın da ortaya çıkmış oldu.Sen bir zavallısın.
Yazıklar olsun ...

Önerilen Siteler