sevgili ozgur_beyin,
bir yere gittiğim yok. bak yine yazdığım bi sürü şeyi sildim. en sade bunlar kaldı *

halbuki zihnimde söyleyebileceğim bi sürü şey var. sizleri seviyorum. sevgi sözlerin ötesine geçebiliyor en azından.
sevgili spartacus,
dediğin gibi game hiç over olmuyormuş aslında *

öyle ya da böyle devam ediyor. mantıklı olarak açıklamak isterdim bunu. şimdilik harcım değil.
bu arada ufak bi sır. zihin dışındaysak arayamayız. sorulara cevap aranılan yer zihindir. aynı yerde cevaplar için sorularda üretilir *

ille de hakikat dediğimiz yerde yine zihnin içindeyiz. arayanlar bulamaz ama bulanlar arayanlardır *

*farkındalıkla zihnin ötesine geçildiği anda sorular, cevaplar, arayışlar bir nevi komik bi hal almaya başlar. çünkü soruyosun, arıyosun ama sorduğunu, aradığını onun üstünde bi anlayışla kavrayıp görüyosun. (bunları zihinsel olarak anlatıyorum zihin ötesindeki deneyimleri daha başka en azından kendim adına) bu çemberi aşmakta sabır ve cesaret önemli. çünkü bilinmeyene adım atıldığında önyargılar, ego, inançlar hak getire oluyor *

*daha sonrasında olacaklar için konuşmam anlamsız.
olabildiğince eğlenmeye çalışmalı.
yaklaşık 45 dakkada böyle bi mesaj oluşturabildim ve yoruldum *

*bi kaç kere yazdıklarımı okudum. sildim, yazdım, sildim, yazdım. böyle bi şey çıktı. kusura bakmayın.
aslında hepsini silsem yeriydi *
bakın topiğin ilk mesajı hala öpüyorum *