Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-12-2007, 12:09
sondefa sondefa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Youtube'den 1

ayrıca yukarıdaki you tube video sunda, vince bağlanıp asılan *kadın aslında bir belgesel çekiminden ibarettir.
*
* * * http://www.tumgazeteler.com/?a=1358621
Alt 27-12-2007, 15:55
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sondefa";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben burada sizinle *inatlaşmak ,laf kavgası yapmak için *gelmedim. ve *sizide küçümsüyor değilim.sizin kelimelerinizde beni küçültecek değildir. sizin inancınız size benim inancım banadır. ben fikrimi sölerim .dileyen dinler dilemeyen kendisi bilir.
ÖNCE SAYGI
Sevgili sondefa,

Tuhaftır ki müsebbib senin dindaşındır..

Saygına sevgine teşekkür ederiz ama seninle aynı tarafta olan biri bile bu tepkiyi göstermişse sanırım biraz düşünmen gerek, nerede ne yaptığını...

Seninkine benzer, son derece sıradan dalışlar sık sık oluyor burada.. Ve öyle zannediyorum ki kanıtsız belgesiz bu girişler müdavimlere bir süre sonra bıkkınlık veriyor.

Niyetin için teşekkür ederiz ama daha alt yapılı söylemlerde bulunursan dinlenebilme ihtimalin artar. Çünkü buradaki hemen herkesin karnı toktur...

Sevgiler...

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 28-12-2007, 04:07
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

"Hele hele son sahnedeki adalat ile idam arasındaki bağıntıyı çözmek mümkün değil. Güzel bir odada kötü bir adaltesizlik, kayırmacılık ve tecelli etmeyen bir adalet ile yargılanmaktansa, kestirmeden sallandırılmayı tercih ederim. Neyzenin dediği gibi
İstipdatta sormadan asıyorlardı, şimdi sorup !!!" - okinono

Sevgili Okinono,

Birinci adalet sisteminin hala gunumuzde de olan yanlislari vardir, bunu kabul ediyorum. Ama en azindan daha adaletli bir sisteme gecis icin umit vaat eder. Diger sistemin ise hic umudu yok. Cunku ; Allah ve peygamberi adina gucu elinde bulunduran SORGULANAMAZ hukumleri veren bir merci tarafindan uygulaniyor.

"Allah'in verdigi cani Allah'tan baska kimse alamaz" diye bir laf vardir. Idam cezasinin kalkmasiyla su andaki adalet sistemimiz Seriat'tan daha yakindir bu soze. Dikkatinizi cekerim.

Saygilarimla,
Alt 28-12-2007, 04:35
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Aslinda muslumanlar seriat adini verdikleri kanunlarla, inandiklari allahin yargilamasi gerekenleri kendileri yargilayarak, allahlarina itaatsizlik etmekteler. Ne zaman bunu gozleri gorebilecek merak ediyorum. Allah cezasini verir diye ilahi adalete inaniyorsaniz, insanlari neden asar kesersiniz. Allahiniz yoksa aciz mi? Yoksa siz de mi inanmiyor, guvenemiyorsunuz?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 28-12-2007, 09:18
Üye Değil

Dünyaya;Başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan,başkalarının da benim özgürlüğümü kısıtlamadan, bakmak ve bakılmasını isterdim.

İnsanlığa fayda verecek,insani erdemlerinde içinde olduğu eğitimi almak isterdim.

Kendimi sosyal yaşamda nasıl görmek istiyorsam,kadını da sosyal yaşamda öyle görmek isterdim.

Adaletli yargılanayımda nasıl yargılanırsam yargılanayım isterdim.

Çünkü :
Daha iyi bir dünyanın oluşabilmesinin;Saf ve iyi ameller,övgüye layık ve uygun davranışlarla,başarılabileceğine iman etmişim.
Alt 28-12-2007, 17:35
okinono
Üye Değil

Birinci adalet sisteminin hala gunumuzde de olan yanlislari vardir, bunu kabul ediyorum. Ama en azindan daha adaletli bir sisteme gecis icin umit vaat eder. Diger sistemin ise hic umudu yok. Cunku ; Allah ve peygamberi adina gucu elinde bulunduran SORGULANAMAZ hukumleri veren bir merci tarafindan uygulaniyor. -Üçüncüyol

....
Sevgili dostum,

Mesajınız son zamanlardaki mesaj trafiğinde ilaç gibi geldi bana; teşekkür ederim.

İnanın bu konu hakkında fikir alışverişinde bulunmak ne kadar güzel olurdu. Ama nedendir bilmiyorum, yazmak gelmiyor içimden. Yani sanki yazdıklarım ve kullandığım dil ve üslup çok eskilerde kalmış gibi bir his uyandı içimde.

Yazan birisi olarak sitedeki son günlerin mesajlarına bakarak hitap tarzımı ve anlatım dilimi ayarlamakta gerçekten zorlanıyorum. Belki şahsi sıkıntılarımın bir tezahürü olarak aşırı alıngan ve kendimi yaşlı kalmış hissediyorum. Oysa sitemizin müdavimleri arasında genç bile sayılırım. Aklıma gelmişken, diğer arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda merak ettim.

Yoksa o kadar güzel bir açılım ile konuyu zenginleştirmişsiniz ki; hayran olmamak elde değil.

En derin muhabetlerimle. Sevgiler selamlar
Alt 30-12-2007, 22:21
Anyon€ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Anyon€ Anyon€ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tüyler ürpetici...
*Son defa,
Belgeseller gerçekler baz alınarak çekilmez mi?Yani kadının asılma sahnesi belgesel için çekilmiştir ve bu din de böyle bir yargılama yoktur anlamına mı,gelir?

Önerilen Siteler