CHP, AKP hile yaptı diyeceğine kadar kendine baksın ilk başta. Baykal denilen hizipçi bu ülkede ne sol bıraktı, ne adalet bıraktı, ne eşitlik bıraktı... Ben onun kadar yanar döner bir insan görmedim hayatımda... Bir gün söylediği bir günü tutmuyor...
AKP kiliselere destek verince, Baykal da Hristiyan kardeşlerim diye çıktı ortaya.
Sonra Cumhuriyet mitinklerinde vatan-millet-sakarya edebiyatı kesenleri görünce vatan misyonerlik tehlikesinde diye nutuklar attı.
Hrant Dink'i vatan haini ilan eden bu kişi, Hrant Dink'in öldüğü gün, acaba kabak banada mı patlar korkusuyla Hrant Dink'i yere göğe sığdıramadı...
Millette salak değildi...Görüyordu Baykal'ın yanar dönerliğini, hala çıkıpta oylar çalındı geyiği yapmasın, meclise girebildiğine şükredip otursun yerine, zaten meclise de Atatürk'ün hatırına girdi ya, insanlar Atatürk'ün partisi diye oy attılar... Hala utanmadan kameraların karşısında sırıtıp %17 oyun ne denli büyük bir başarı olduğunu anlatıyor!!!
Recep Tayipte umurumda değil... Ama tebrik ederim yine de...Bu ülkede demokrasi açığı vardı, özgürlükler yoktu... Adam üniversiteye baş örtüsünü sokacam diye bir numaralı demokrat ve özgürlükçü oluverdi, oylarıda topladı...
Benim desteklediğim tek bir kişi vardı, Baskın Oran Hocaydı; o da meclise giremedi zaten