abim..hadi gene eyiisinis.Bakın size hiçbişeden eksik komuyom.Sevildiinize bilin.
Burda yasıyos..herbişeden habarınıs oluyo..
Bilok açtık..habar ettik.. ordanda ilim irfan kapıyonus..
Hadi son süprizimede açıklayım *ondanda sizi marum etmeyin..bunca zaman açıklamadık ..ama onada açık edelim galik.Bise ordamda takip edin..
AKTİF HABER SİTTESİNDEDE YAZIYOMM.sON YAZIM GIRGILDIN..SİZE İLETİYOM..bAKIN PIROFUNUS SİZİ NEKKADAN ÇOK SEVEYYORU..
Cemal SAYKILI
Vermeyince Celal… Neylesin Cemal!
12.04.2007
Okuyucularımı çok seviyorum. Yorumlarını da hem önemsiyorum hem de çok yararlanıyorum doğrusu.
Ben eğer buralara geldiysem onlar sayesinde geldim çünkü!!!
Ama okurlarımdan bazıları bazen öyle yorumlar yapıyorlar ki… yani içimden “Vermeyince Mabud… neylesin Mahmut” diyesim de gelmiyor değil hani
Bir olay anlatıyorum… detaylıca… sadece bir isim ve rütbe vermediğim kalıyor…
Ama okuyucum bana yorum yazıyor…yok bu yazıda ne anlatıyorsun…yok ben bu yazıdan ben bir şey anlamadım….falan-filan ….
Be bilader ilk okuyuşta anlamadıysan bi daha oku…olmadı bi daha oku…
Daha da olmadı bırak anlaşılmasın canım…
Her şeyi anlaman gerekmiyor ya!
Hem….vermeyince Celal…Neylesin Cemal!...Yani!
Hem sen anlamıyorsan başka hiç kimse anlamıyor değil ya!
Belki anlayan birileri çıkar değil mi? :cry:
Ancak hemen şunu da *belirteyim ki yazılarım “polemik” olmasına rağmen ciddi bir sorumluluk bilinci içinde yazıyorum.
Ben “ediplerin edepli olması” gerektiğine inananlardanım…
Bir kere şimdiye kadar hiç kimseye hakaret etmedim….etmem de…
İftira atmadım…atmam da…
Bu tabi ki biraz da sizin hakaret ve iftiradan ne anladığınız bağlı… :?
Ancak şu kadarını belirteyim kim yazılarımda bizzat gördüğüm, yaşadığım veya birinci elden ve güvendiğim insanlardan duyduğum olayları anlatıyorum..
Yazılarımda, gerçek bir olayın özünü bozmadan biraz “mizah”, biraz “alay” katıp, birazcık da “polemize” ve “karikatürize” ediyorum tabiî ki. :wink:
İftira!!....Asla!

ops:
Aksini belirtmediğim taktirde yazdığım her olay gerçektir…iftira veya kurgu değil…
Bazen bir söylenti, duyum veya anekdot anlatacak olursam bunu da açıkça belirtiyorum zaten.
Ben siz okurlarımı çok ciddiye alıyorum…
Sizde benim polemiklerimi biraz ciddiye alın lütfen…
Olmaz mı?
ceMaL, yazar ve pırof. ve deve yaŞŞarın agedeşi..