![]() |
iman ve imansız arasındaki fark
İMANLI herişi ALLAH rızası için yapar.onun işi sadece ALLAH RIZASI *dır.onun için çalışır.
İMANSIZ onun için tekşey ömrünün sonuna kadar torunlarına islamı kötülemek için çalışır.yaşar. ölünce bu şekilde yaşalacağını zanneder. İMANLI YOLDA bi dilenci görse *veya yerde *bir mahsun olmuş kişi görse onu kaldırır ve yardım eder.çünkü onun görevi olduğunu bilir. İMANSIZ görse haline acır ve yardım eder.oysa islamda *romantizm yoktur.akıl vardır İMANLI BİR işe girmek ister fakat giremez.hiç üzülmez.derki benim için hayırlı değildir.ALLAH oyüzden nasip etmedi.oysun ALLAHIN rızkı boldur der. İMANSIZ *strese girer.ya niye olmadı alınmam lazımdı.diye diye düşünür. İMANLI *ile imansız arasındaki en büyük farklardan biride şudur.imansız zengin olabilir.yer ,gezer ,içer fakat öle bi seviyeye gelirki artık hiç bi şey den zevk alamaz.hayatın ve yaşamanın anlamı artık onun için yoktur.İMANLI ise en büyük ve bitmeyen tadı namaz dan alır.VE BİLGİSAYARDA *kılavlenin tuşuna basarken dikkatini tuşların üzerindeki ovaylik çeker anlarki bilgisayar uzmanı bu tuş ları rahat yazmak ve parmağın tam oturması için yapmıştır.bunu bir sahış yapmıştır der.dengeyi kurar.fakat İMANSIZ *bırakın bu basit tuşları kolları ve diğer organlarının onun daha rahat yaşaması *için ALLAHIN *yaratığına akıl erdiremez.evrimi gölge eder |
Re: iman ve imansız arasındaki fark
imanlı tekbir getirir bismillah çeker 2 temmuzlarda kendi gibi düşünmeyeni canlı canlı yakar
imansız yakılır imanlı nesiminin canlı canlı dersini yüzer imansızın derisi yüzülür imanlı sivasta katleder duvarlara insan kanı ile ya tam susturacağız ya kan kusturacağız yazar imansız katledilir imanlı trabzondan bildiri yayınlar sesimizin ulaşamadığı yere kurşunlarımız ulaşacaktır der imansız'a kurşunlar isabet eder imanlı camide cihad namazı kılıp çivili sopalarla gazetelere KANLI PAZAR diye manşet attırır imansız çivili sopa darbesiyle gencecik ölür imanlı islamın bekçisi olur imansız şirin tekin onlarca kişi tarafından kesici delici aletlerle linç edilir imanlının kralı peygamber kinane'in YANAN ODUNLARLA GÖĞSÜNÜ DELDİRİR imansız aile hazinesinin yerini söylememiştir VE BU GÜN HALA BİRİLERİ BIDI BIDI BIDIDI *BIDI BIDI KONUŞUR KONUŞUR KONUŞUR ....... kafirlerle barış geçici olup cihad daimidir .... |
nası güzelmi imanlı ve imansız arasındaki farklar
|
Acı ama gerçek... Şu ülkede korkacaksan ben müslümanım diyenden korkacaksın!
|
Cevat kardeşim eline sağlık hislerimize tercüman olmuşsun 8)
Şunlarıda ekleyebilirmiyiz acaba iznin olursa. İmanlı ben savaş bölgelerine yardım yapacağım der yardım paralarını cukkalar. İmansız yetim çoçuklarına yurt açıp onların geleceğine ışık tutar. İmanlı bütün müslümanlar kardeştir .Bizim gibi olmayanı yakaladığınız yerde yok edin der. İmansız din ,dil, ırk ayrımı yapmaz. İmanlı aynı ümmet ten olan kardeşleri işgaliciler tarafından yok edilince sesini çıkarmaz . İmansız işgalciyi denize döker. İmanlı kadının yeri evidir,gerektiği zaman dövülebilir der. İmansız kadın insandır der. V.S |
imanlı erkek kadından istündür der (nisa suresi 34. ayet)
imansız erkek kadın eşit kabul eder... imanlı kafiri gördüğün yerde öldür der(tevbe suresi 123. ayet) imansız herkesin barışı insanlığın birleşmesi için mücadele eder... imanlı lenin in mezarı başında onu ölü görmek güzel der imansız da imanlıya seni hiç görmemeyi tercih ederdim der...(bir kısım imanlı İNSAN alınmasın lütfen) |
Kim diyebilir Cevat, Ravendi, Painkiller kafadan uyduruyo, yalan bunlar diye?
Saydıkları her imanlı ve imansız için sıralayabileceğim adlar ve soyadlar var. Daha okurken gözümde canlandı o olaylar, kişiler... Ravendi'nin ilk imansızıyla Cevatın ilk imansızı o gün yanyana değiller miydi? Neyse ki ravendi'nin imansızı o gün canını kurtardı da bugün onun sayesinde sokakta başıboş büyüyüp birer serseri, birer tinerci olma yolunda ilerleyecek insanlar eğitimli, meslek sahibi, kendi ayakları üzerinde durabilen birer birey, birer vatandaş oluyorlar. O imansız'ın bağışları yüzlerce çocuğun umudu oldu ve hala da olmaya devam ediyor ama ne kendisi ne de ailesi servet sahibi insanlar olup lüks bir yaşam sürmediler. İsteseler bunu tercih ederlerdi rahatlıkla ama hiç böyle bir sevdaları olmadı. Tek hayalleri, cezaevlerini de bol bol tattıkları ülkeleri için daha güzel, daha barış dolu bir gelecekti. İşte onlar o kadar imansızdılar... |
ne fark eder imanlı yada imansız
önemli olan insan olmak değil midir arkadaşlar? :) |
biz de onu diyoz ama yolun sonu arkadaşa gel de anlat illia böyle bi ayrım yapılcaksa sonu bu olur
|
yolun sonu yokmu bi cevabın imanından bu kadar çabuk mu vazgeçiyosun
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:11 . |