![]() |
SAMANIZIM TÜRKLERIN VAZGECILMEZ BIR KÜLTÜRÜDÜR izleyin...
|
Re: SAMANIZIM TÜRKLERIN VAZGECILMEZ BIR KÜLTÜRÜDÜR izleyin..
Şu link verip başka bi b*k yazmayanlara o kadar sinir oluyorum ki ! Aptal insanlar, daha düşüncelerini bile yazamıyorlar !
Ve bu Aptal insanlar daima kandırılmaya mahkumlar ! *:evil: |
Alıntı:
|
Bende sevgili NedimYilmaz'dan alıp, aynen sana iade ediyorum.
Senin yorumun var mı bu konu ile ilgili, bu forum, olaylar hakkında yorumu görüşü olan insanların forumudur. Bu forumdaki üyelerin bir siyasi görüşü, bir duruşu ve tavrı vardır. İnançlı yada inançsız bu forumda kalıcı olmanın yolu budur. |
Bu arada birde videoyu izledim, senin araştırmacılığın bu kadar mı? Hulki Cevizoğlu gibi bir avarenin programını buraya koymak. Bu adamın bir programını izledim, kristallerin moleküler yapısını yüzlerce yıl önce türkler kilim desenlerine dokumuş. Kristallerin moleküler yapısı simetriktir, sağlamlıklarıda burdan gelir. Kilim desenleride simetrik, doğal olarak bazı kilim desenleri bazı kristal yapılarına benziyor ama yapmayın etmeyin yahu. Kendimizi dev aynasında mı görmek lazım.
|
Sevgili 'kaymakçı' ve aynı zamanda 'put kırıcı' arkadaş,
Eğer bu sitede bir süre kalırsan sana gelen uyarılardaki anlamı farkedebilecek ve sen de böyle yapanları kınayacaksın. Seni tanımıyoruz ama mesela "Ben buduncuyum; şunu söylemek istiyorum" falan diyebilirdin! Sevgiler... |
Yahu arkadaşlar *daha sitemizde yeni olan bir arkadaşa (henüz 2 mesaj göndermiş) dakika 1 aptal demek doğru mudur?
Bu site insanları hiç farkına varmadan eğitip değiştiriyor. Bunun öncüleri de forumun emektarlarıdır. Yani bizzat sizsiniz. O halde bir acemiye aptal demek yerine yaptığı büyük hatanın tekrarını engellesek daha pozitif bir yaklaşım olmaz mı? Bu bize daha yakışır. |
Afyonlu'ya yapılan eleştirilerin dozu fazla hatta gereksiz olmuş.
Neticede Cafe'ye açılan bir başlıktır ve buradaki başlıklar hoşgörü ile karşılanmalıdır. Kaldı ki Şamanizm konusu yeterince işlenmemiş ve üzerinde araştırılıp irdelenmesi gereken önemli konulardandır. Arkadaşımız görüşlerini birkaç satırla da olsa yazdıktan sonra sonuna linki ilave etseydi daha hoş olurdu ama yeniliğine vermek gerekir. Hulki Cevizoğlu'nun programlarınıa ise haksızlık etmeyelim. Geç saatlere kadar ilgiyle izlediğim onlarca güzel programı vardır. Ceviz Kabuğu programları düzeyinde kaç tartışma programı sayılabilir ki? Cevizoğlu'nun kişisel fikirlerine katılmayabilirsiniz ama programlarındaki çeşitlilik, ilginçlik ve objektiflik ayrı tutulmalı. Bu videoda ise çok doğru bilgiler var. Birçok yanlış bilinen, konuşmacı tarafından düzeltilerek sunuluyor. Türkleri ya da Türklüğü bir yüceltme yok, ırkçılık yok. Örneğin Şamanizm olarak bilinen bir din değil aslında, bir kültür. Ama çember büyüdükçe ve zamanla dinleşmiş. Asıl köken Gök Tanrı dini. Yani Türklerin dini Şamanizmdir demek bir anlamda yanlış. Doğrusu Tanrı dinidir. Yani bir anlamda Şamanizm ile Tanrı dinini, İslam'la Alevilik gibi benzeştirebiliriz. Ayrıca ilk defa bir televizyon programında Türklerin İslam'ı kendiliğinden kabul etmediği, yıllarca süren saldırılar ve savaşların sonunda İslam'a geçildiğini dinlemekten yani gerçeği duyabilmekten memnun oldum. Bunu söyleyebilmek herkesin harcı olmadığından üstünü örtüyorlar. Ne diyorsun Afyonlu kardeşim? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 . |