Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-08-2007, 07:38
Afyonlu Afyonlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart SAMANIZIM TÜRKLERIN VAZGECILMEZ BIR KÜLTÜRÜDÜR izleyin...

http://www.guzergah.de/video/2.wmv

Biz Put kırıcıyız. Ama, Terah'ın oğlu Hz. Abraham gibi, elle tutulan, gözle görülen ve hiç kimseye zararı olmayan putları değil, elle tutulmayan, gözle görülmeyen, insanların kafalarında yaratılan, oluşturulan putları kıracağız.

www.turkcuforum.com
Alt 01-08-2007, 18:56
NedimYilmaz NedimYilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: SAMANIZIM TÜRKLERIN VAZGECILMEZ BIR KÜLTÜRÜDÜR izleyin..

Şu link verip başka bi b*k yazmayanlara o kadar sinir oluyorum ki ! Aptal insanlar, daha düşüncelerini bile yazamıyorlar !

Ve bu Aptal insanlar daima kandırılmaya mahkumlar !
*
Alt 02-08-2007, 06:23
Afyonlu Afyonlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

NedimYilmaz";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu link verip başka bi b*k yazmayanlara o kadar sinir oluyorum ki ! Aptal insanlar, daha düşüncelerini bile yazamıyorlar !

Ve bu Aptal insanlar daima kandırılmaya mahkumlar !
*
Aynen sana iade ediyorum.....

Biz Put kırıcıyız. Ama, Terah'ın oğlu Hz. Abraham gibi, elle tutulan, gözle görülen ve hiç kimseye zararı olmayan putları değil, elle tutulmayan, gözle görülmeyen, insanların kafalarında yaratılan, oluşturulan putları kıracağız.

www.turkcuforum.com
Alt 02-08-2007, 10:00
Üye Değil

Bende sevgili NedimYilmaz'dan alıp, aynen sana iade ediyorum.

Senin yorumun var mı bu konu ile ilgili, bu forum, olaylar hakkında yorumu görüşü olan insanların forumudur. Bu forumdaki üyelerin bir siyasi görüşü, bir duruşu ve tavrı vardır. İnançlı yada inançsız bu forumda kalıcı olmanın yolu budur.
Alt 02-08-2007, 10:08
Üye Değil

Bu arada birde videoyu izledim, senin araştırmacılığın bu kadar mı? Hulki Cevizoğlu gibi bir avarenin programını buraya koymak. Bu adamın bir programını izledim, kristallerin moleküler yapısını yüzlerce yıl önce türkler kilim desenlerine dokumuş. Kristallerin moleküler yapısı simetriktir, sağlamlıklarıda burdan gelir. Kilim desenleride simetrik, doğal olarak bazı kilim desenleri bazı kristal yapılarına benziyor ama yapmayın etmeyin yahu. Kendimizi dev aynasında mı görmek lazım.
Alt 02-08-2007, 11:01
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili 'kaymakçı' ve aynı zamanda 'put kırıcı' arkadaş,

Eğer bu sitede bir süre kalırsan sana gelen uyarılardaki anlamı farkedebilecek ve sen de böyle yapanları kınayacaksın. Seni tanımıyoruz ama mesela "Ben buduncuyum; şunu söylemek istiyorum" falan diyebilirdin!

Sevgiler...
Alt 21-08-2007, 22:55
teotehuakan teotehuakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yahu arkadaşlar *daha sitemizde yeni olan bir arkadaşa (henüz 2 mesaj göndermiş) dakika 1 aptal demek doğru mudur?

Bu site insanları hiç farkına varmadan eğitip değiştiriyor. Bunun öncüleri de forumun emektarlarıdır. Yani bizzat sizsiniz. O halde bir acemiye aptal demek yerine yaptığı büyük hatanın tekrarını engellesek daha pozitif bir yaklaşım olmaz mı?

Bu bize daha yakışır.

BEN Ateist değilim; Onlar Teist'tir.
BEN kendimi olmayan bir şey üzerinden tanımlayanlardan değilim.
BEN
Alt 21-08-2007, 23:56
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Afyonlu'ya yapılan eleştirilerin dozu fazla hatta gereksiz olmuş.
Neticede Cafe'ye açılan bir başlıktır ve buradaki başlıklar hoşgörü ile karşılanmalıdır. Kaldı ki Şamanizm konusu yeterince işlenmemiş ve üzerinde araştırılıp irdelenmesi gereken önemli konulardandır. Arkadaşımız görüşlerini birkaç satırla da olsa yazdıktan sonra sonuna linki ilave etseydi daha hoş olurdu ama yeniliğine vermek gerekir.
Hulki Cevizoğlu'nun programlarınıa ise haksızlık etmeyelim. Geç saatlere kadar ilgiyle izlediğim onlarca güzel programı vardır. Ceviz Kabuğu programları düzeyinde kaç tartışma programı sayılabilir ki? Cevizoğlu'nun kişisel fikirlerine katılmayabilirsiniz ama programlarındaki çeşitlilik, ilginçlik ve objektiflik ayrı tutulmalı.

Bu videoda ise çok doğru bilgiler var. Birçok yanlış bilinen, konuşmacı tarafından düzeltilerek sunuluyor. Türkleri ya da Türklüğü bir yüceltme yok, ırkçılık yok.
Örneğin Şamanizm olarak bilinen bir din değil aslında, bir kültür. Ama çember büyüdükçe ve zamanla dinleşmiş. Asıl köken Gök Tanrı dini. Yani Türklerin dini Şamanizmdir demek bir anlamda yanlış. Doğrusu Tanrı dinidir. Yani bir anlamda Şamanizm ile Tanrı dinini, İslam'la Alevilik gibi benzeştirebiliriz.
Ayrıca ilk defa bir televizyon programında Türklerin İslam'ı kendiliğinden kabul etmediği, yıllarca süren saldırılar ve savaşların sonunda İslam'a geçildiğini dinlemekten yani gerçeği duyabilmekten memnun oldum. Bunu söyleyebilmek herkesin harcı olmadığından üstünü örtüyorlar.
Ne diyorsun Afyonlu kardeşim?

Önerilen Siteler