Ayrılacaksan ayrılırsın kardeşim. Buşekilde karşımdaki insanlardan çekindimde o yüzden ayrılıyorum ne demek.Niye burdaki arkadaşların moralini bozuyorsun.Giden gider kalanlarla yola devam .Tek senmi ölümlerden döndün üç defa bende ölümün yanından geçtim gitdim bir daha gelirsede ölüm geldi hoş geldi.
Ben buradayım herkes gitse de ben gitmem.
Gunnar kardeşte doğru düşünürse gitmesini gerektirecek hiçbir şey yok.
Turan Dursun'un adının ve düşüncelerinin yaşatılması başlı başına anlamlıdır.
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
AYDOE arkadaşım adama Norveç'ten yazıyor yok beni tehdid ettiler falan filan.Peki biz Türkiyedeyiz o kaçarsa bizim burdan uçmamız lazım.Yahu gideceksen ben gidiyorum de hadi sana güle güle eğer çok istiyorsan burdaki samimi arkadaşlarına sebebini özelden anlatırsın.Uluorta ben yok moralim bozuldu yok beni tehdit ediyorlar yok beni jurnallediler deyipde *burdaki diğer insanların moralini bozmaya ne hakkın var.Üstelik bu forumdaki müslüman arkadaşlarında hepsi ağırbaşlı medeni insanlar onlarıda karalamaya ne hakkı var. Ne yani benim gibi inanmıyor diye herkesi suçlamak zorundamı bu günnar denilen vatandaş.
Sevgili Kurtkan
Gunnar'ın kaldırılan başlığını okudunmu?ben okumamıştım ama sohbet odasında *arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ,doğrulanmamış ve bazı kimseleri suçlayıcı bir forum alıntısı ve buna siteden bir ustanın tepki göstermesidir vakia.
Aslıda yok feslide,
Ölmeye gelince herkes ölecek korkmak anlamsız
Ben yıllarca sırtım duvara dönük gözüm kapıda oturdum,ölüm gelmedi
Gelirsede seninde söylediğin gibi hoş gelsin sefa gelsin ,başımız öne eğilmesin,dik dursun
Sevgiler,saygılar
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Ben siteye bugun uye oldum ve bundan once baska bir sitede-ustelik tek tarafli ve hicbir aciklama yapilmadan-kaydim silindi.Bence onemli olan senin olaya;birincisi duygusal yanasip dusunceyi fiziksel kisisellige cekmeden yanasman,ikincisi-kisisel satasma-atisma olmadiktan sonra-herkesin dusuncesine saygi gosterebilip,kendi dusuncelerinide *odun vermeden savunabilmen.Biz kisiler eger duygusal olursak o zaman kabul-red veya dogru-yanlis karsitliginda tikanip kaliriz ve biribirimizden birseyler ogrenecegimize biribirimizi kabul ettirme yarisina gireriz ki bu da kisisellige donusur.Umarim olanlara mantikli yanasir fikrini ve kararini tekrar gozden gecirebilirsin.Eger bireysel olarak kendine guvenin varsa,zaten o zaman birilerinin seni boyle etkilemesine izin vermezsin ve onlari oldugu gibi kabul edersin.