Dindarların ateistleri eşcinsellikle suçlaması!
ben şahsen kişilerin cinsel tercihlerine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum doğru veya yanlış bu insanların kendi seçimi olması gerektiğini düşünenlerdenim. normal olan tabiki
kadın erkek ilişkisidir. fakat dindar çevreler bu konuda katı bir politika uygulamaya devam ediyor ve sürekli olarak ateizmin yüksek olduğu ülkelerdeki eş cinsellerin fazla olduğundan
ateistleri eş cinsel olmakla suçlamaktalar sizce bu gerçekten doğrumudur? evet ateizm
dinlere göre çok şeffaf fakat bu şeffaflık gerçekten eş cinselliğe götürürmü sorun burada çıkıyor iyi bir inceleme yapılırsa bu dayanakların aslında çokda doğru olmadığı anlaşılabilir
ateistlerin yaşadıkları bölgelerde eş cinseller çok daha rahat yaşam sürecekleri için genelde
zengin ve ateistleri sayısal olarak yüksek oldukları ülkeleri tercih ederler bu çok mantıklı
çarpıcı bir gerçek vardır ki eş cinseller gelişmiş avrupa ülkelerinden çok brezilya,filipinler ve
tayland gibi ülkelerde yaşadıklarıdır.bu ülkelerin ortak özellikleri ekonomileri zayıf olan ülkeler oluşları ve din inancı avrupaya göre çok daha yüksek olan ülkeler bu insanların bir çoğu ülkelerindeki din inancı baskılarında bu ülkelere sığınmışlardır fakat işin enteresan tarafı o eş cinsellerin büyük çocuğunun dindar oluşudur. ülkemizde örnekte verebilir. ''Bülent Ersoy'' Bazen türbanda takar kendileri. ben bunun kişilerin inançsızlığında ve inancından dolayı değil genetik veya psikolojik nedenlerden kaynaklandığını düşünüyorum
Konu atheist87 tarafından (20-05-2008 Saat 05:08 ) değiştirilmiştir.
|